Νew Years Eve Radio Show στον Έμφασις 91,8 | Η πιο εορταστική εκπομπή του χρόνου!

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2017 και υποδεχτούμε τη νέα χρονιά, ο Έμφασις 91.8 fm σας περιμένει στο Νew Years Eve Radio Show, την πιο εορταστική εκπομπή της χρονιάς αύριο Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τις 19:00 εως τις 22:00

  Για πρώτη φορά στα μικρόφωνα του Έμφασις 91.8 fm θα βρεθούν όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού, Άστρη Μαυρέα, Παναγιώτης Δραγκιώτης , Γεωργία – Γαβριέλλα, Κωνσταντίνος- Αλέξανδρος , Λάμπρος Κωνσταντάρας και Έλενα Κώνστα, οι οποίοι με πολύ κέφι , πολλή όρεξη και πάντα με την καλύτερη ελληνική μουσική θα σας διασκεδάσουν και θα σας ξεσηκώσουν , λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς.

Επίσης ζωντανά στο στούντιο του Έμφασις 91,8 fm  ο Λεωνίδας Παχτίτης, η Άννα Σακκά, ο Κώστας Τσώλης και ο Τάκης Αλεξανδρόπουλος θα ανεβάσουν την διασκέδαση στα ύψη με την μουσική και τα τραγούδια τους, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Και επειδή γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνονται , στην αυριανή εορταστική εκπομπή, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για τους μεγάλους διαγωνισμούς που τρέχουν στον Έμφασις 91,8 fm εδώ και αρκετές εβδομάδες. Τα δώρα πολλά, μεγάλα και υπέροχα.

  • Πλήρες ανδρικό ντύσιμο από το Genesis Men’s-fashion αποτελούμενο από παντελονι , μπλούζα και τζάκετ 

  • Χειροποίητο κόσμημα από το κατάστημα Femi

Συντονιστείτε λοιπόν αύριο Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τις 19:00 εως τις 22:00 στον αγαπημένο σας σταθμό, τον Έμφασις 91,8 fm διασκεδάστε, τραγουδήστε και κερδίστε πλούσια δώρα. Εσείς βάλτε την καλή διάθεση. Όλα τα άλλα τα έχει φροντίσει ο Έμφασις 91,8 fm

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα