Η Meghan Markle, μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry έχει στο στενό φιλικό περιβάλλον της διάσημους και μη φίλους. Αυτά λοιπόν τα πρόσωπα λογικά θα λάβουν τη βασιλική πρόσκληση γάμου!

Priyanka Chopra

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Quantico έχει αποκαλύψει πως οι δυο τους έγιναν πολύ γρήγορα φίλες μετά από τη γνωριμία τους σε ένα event πριν από δύο χρόνια.

Serena Williams

Κάνουν κολλητή παρέα από το 2007, χρονιά που γνωρίστηκαν στο Super Bowl και από τότε η Markle βρίσκεται τακτικά στο γήπεδο για τους αγώνες της τενίστριας φίλης της.

Abigail Spencer

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Timeless, η οποία γνώρισε τη Markle όταν και οι δυο τους ήταν στο καστ της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Suits, δήλωσε για το ειδύλλιο του ζευγαριού: «Είναι τόσο εκπληκτικό να τη βλέπεις ερωτευμένη».

Jessica Mulroney

Η stylish κολλητή φίλη της Markle –και νύφη του πρώην Καναδού πρωθυπουργού BrianMulroney– παραδέχτηκε ότι βοηθά τη μέλλουσα πριγκίπισσα να διαλέξει το τέλειο νυφικό.

Markus Anderson

H «ψυχή» των Soho House club ήταν αυτός που σύστησε το ζευγάρι, οργανώνοντας το «τυφλό» ραντεβού στο οποίο γνωρίστηκαν. Αργότερα, το Σεπτέμβριο, συνόδευσε τηMarkle και τον πρίγκιπα Harry στο Toronto Invictus Games.

Πηγή φωτογραφιών: Getty Images