Κέρδισε ένα υπέροχο γυναικείο ρολόι JCou από το εργαστήριο κοσμημάτων Ιωάννης Κουβελάκης και τον Έμφασις 91,8 fm


Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για τους ακροατές του Έμφασις 91,8 fm. Ο αγαπημένος σου ραδιοφωνικός σταθμός σε συνεργασία με το εργαστήριο κοσμημάτων του κυρίου Ιωάννη Κουβελάκη , σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα υπέροχο γυναικείο ρολόι.

Τηλεφώνησε στο 27210-91704 και δήλωσε συμμετοχή στην εκπομπή της Άστρης Μαυρέα και του Παναγιώτη Δραγκιώτη. 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου σε μια ΕΚΤΑΚΤΗ και άκρως εορταστική εκπομπή λίγο πρίν αποχαιρετήσουμε το 2017 και υποδεχτούμε την νέα χρονιά.

Η επωνυμία “Ιωάννης Κουβελάκης” αποτελεί εγγύηση στον χώρο του κοσμήματος. Ξεκινώντας από το εργαστήριο Αργυροχρυσοχοϊας που βρίσκεται στην πλατεία της Αρχαίας Μεσσήνης το 1992, έχει πλέον εδραιωθεί στις καρδιές όσων αγαπούν το καλό κόσμημα.

Χειροποίητα κοσμήματα, σε αρμονικό συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων γραμμών, εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική και βυζαντινή τέχνη της αργυροχρυσοχοϊας συναντούν δημιουργίες σε χρυσό και ασήμι, μοντέρνα κοσμήματα από λευκόχρυσο, και ωρολόγια, που χαρίζουν τη μοναδική τους λάμψη και το πιο ξεχωριστό ντιζάιν για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

Πλέον την φίρμα “Ιωάννης Κουβελάκης”  μπορούμε να την βρούμε και στην Καλαμάτα στην Αριστομένους 75, όπου βρίσκεται  το νέο σύγχρονο κατάστημα – εργαστήριο που καλύπτει όλα τα γούστα για εσάς που αγαπάτε τα κοσμήματα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, με τιμές που πραγματικά εκπλήσσουν.

Εργαστήριο Κοσμημάτων Ιωάννης Κουβελάκης , Αριστομένους 75, Καλαμάτα. 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας  2721086583

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου Αργυροχρυσοχοίας Ιωάννης Κουβελάκης και να δείτε την εκπληκτική ποικιλία, τα υπέροχα σχέδια και τα καταπληκτικά κοσμήματα που σας παρέχει.

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ