Δυο τυχεροί θα κερδίσουν από έναν δεκάκιλο ασκό ροζέ ξηρό οίνο από το Οινοποιείο Παπαδόγιαννης και τον Έμφασις 91,8 fm

Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Οινοποιείο Παπαδόγιαννης και τον Έμφασις 91,8 fm. Όχι ένας, αλλά δύο τυχεροί θα κερδίσουν από έναν δεκάκιλο ασκό ροζέ ξηρό οίνο για το γιορτινό τους τραπέζι.

Θες να είσαι ένας από τους δύο τυχερούς;

  • Τηλεφώνησε στο 27210-91704 και δήλωσε συμμετοχή ή 
  • Βρες την φωτογραφία του διαγωνισμού στο προφίλ του Έμφασις 91,8 fm , κάνε like και share στο δικό σου προφίλ και αύξησε τις πιθανότητες να ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. 

Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ σε μια έκτακτη και άκρως εορταστική ζωντανή εκπομπή λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2017 και υποδεχτούμε το νέο έτος.

Το Οινοποιείο Παπαδόγιαννης με έδρα την Ίκλαινα Μεσσηνίας δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής και εμφιάλωσης κρασιού προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σε τύπους, γεύσεις και οξύτητα στο κρασί.

Όλοι οι πελάτες που έχουν δοκιμάσει κρασί από το Οινοποιείο Παπαδόγιαννης έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τις γεύσεις , τις συσκευασίες και την εξυπηρέτηση των ειδικών.

Δύο τυχεροί ακροατές λοιπόν του Έμφασις 91,8 fm θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από έναν δεκάκιλο ασκό ροζέ ξηρό οίνο για το εορταστικό του τραπέζι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα