Χριστουγεννιάτικη εορταγορά από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Καλαμάτα // 8-14 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί και φέτος τα Χριστούγεννα τους φίλους του να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να θαυμάσουν και να αγοράσουν τα υπέροχα δημιουργήματα των εθελοντών του Χαμόγελου και μέσα από αυτές τις χριστουγεννιάτικες αγορές να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους, όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των δράσεων , από αύριο 8 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας θα φιλοξενηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Χαμόγελου του παιδιού.
Ώρες που θα λειτουργεί το bazar : 10.00-14.00 & 17.30-21.30. 
Εκτός από τα διάφορα bazars, όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε  στο  https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/christougenniatika-dora/ , το e-shop του Χαμόγελου ή επικοινωνώντας στο 210-7647760.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ