Αύριο το άναμα του δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας στις 20:00


Όλα είναι έτοιμα. Από την προηγούμενη εβδομάδα τα ελατάκια είχαν τοποθετηθεί απέναντι από το Πνευματικό κέντρο , ενώ μέσα σε αυτήν την εβδομαδα μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές στον στολισμό της πόλης , με τελευταίο το δέντρο , το οποίο βρίσκεται πλέον στημένο στην Κεντρική Πλατεία.

Αύριο λοιπόν Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου η Καλαμάτα μας θα μπει και επίσημα σε κλίμα εορτών, με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου στις 20:00.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα από τις 19.00, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας θα παίζει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ στις 19.40 στην σκηνή που θα έχει στηθεί θα ανέβει  το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας. Τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου θα ακολουθήσει εορταστική συναυλία, με τίτλο «Μέχρι το τέλος του κόσμου», με τους Twoins: Γιάννη Τσότρα, Σταύρο Τσότρα και Αλεξάνδρα Θεογιάννη.

Την επομένη, Σάββατο 9 του μήνα και ώρα 20.00, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική προκυμαία Καλαμάτας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τώρα θα φωταγωγηθούν τα δέντρα στις Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας. Ειδικότερα σύμφωνα με το πρόγραμμα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 θα φωταγωγηθεί το δέντρο στ’ Αρφαρά, ενώ την Κυριακή 10 του μήνα στις 18.00 στα θα ανάψει το δέντρο στα Γιαννιτσάνικα, στις 18.30 στη Μικρή Μαντίνεια, στις 19.00 στη Βέργα και στις 19.30 στη Σπερχογεία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ