Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα σε εορταστική εκπομπή του Ant1, η οποία και ναυάγησε.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, είναι κάτι που δεν προχώρησε, καθώς δεν ήταν σωστά στημένο και ο ίδιος δεν κάνει πρόχειρες δουλειές. Ωστόσο, τόνισε πως η σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα είναι καλή: “Δεν μπορώ να τον μαζέψω αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι κακό παιδί, απλώς νομίζω ότι είναι κακουργηματικά αυθόρμητος. Δεν θα κάνω το εορταστικό show, αφού φτάσαμε δύο μέρες πριν από το γύρισμα και δεν ήταν σωστά στημένο -κι εγώ δεν κάνω πρόχειρες δουλειές. Αλλά με τον Γιώργο δεν υπάρχει πρόβλημα”.

Τέλος, δεν δίστασε να μιλήσει και για το Nomads και να πει τι ενδέχεται να φταίει που δεν πήγε τόσο καλά: “Το Nomads μάλλον δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως δεν στήθηκε καλά. Εγώ δεν έβλεπα Survivor, αλλά ήταν παντού. Είχα και τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο, λόγω τη σχέσης του με την Παπαδοπούλου, όπου πηγαίναμε βλέπαμε Survivor. Χουντο-Survivor”.