Η Μαριλού Ρεπαπή ήταν από παιδί ειδήμων στο ποδόσφαιρο. «Μεγάλωσα και σε μια εποχή που είχαμε δύο κανάλια και μία τηλεόραση. Ο μπαμπάς μου –ο οποίος δεν ζει πια– έβλεπε πολύ ποδόσφαιρο. Για να κάνω παρέα μαζί του, παρακολουθούσα κι εγώ μπάλα. Ήμασταν οικογενειακώς φανατικοί Παναθηναϊκοί. Στα 16 μου έκανα σχέση με ένα αγόρι που ήταν ποδοσφαιριστής σε μία ομάδα στη Βούλα, επίσης Παναθηναϊκός, οπότε πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο. Αργότερα πήγαινα μόνη μου. Έφαγα περίπου 15 χρόνια στη Θύρα 13».

Σήμερα έχει αλλάξει συνήθειες, παρόλο που πάντα παρακολουθεί ποδόσφαιρο, όχι μόνο ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά και Champions League. «Σταμάτησα να πηγαίνω στη Θύρα 13 όταν ήμουν έγκυος, γιατί ο πρώην άντρας μου ανησυχούσε. Πήρα εισιτήριο διαρκείας σε άλλη θύρα, αλλά βαριόμουν. Έχω ζήσει με τον Παναθηναϊκό τρελά πράγματα. Συνθήματα, πορείες… Έχω φάει δακρυγόνα, έχω πάει σε ό,τι γήπεδο υπάρχει, ήμουν μέσα στη Ριζούπολη στο “μαύρο” ματς το 2003».

Η αγάπη της για τον Παναθηναϊκό αποτυπώθηκε και στο σώμα της με ένα τατουάζ. «Θέλω να το κάνω cover up. Θυμάμαι ότι μόλις είχα γεννήσει, ήμουν στην ανάνηψη και έρχεται ο τραυματιοφορέας και μου λέει “Παναθηναϊκός είσαι;”. Ταλαιπωρημένη μετά το φυσιολογικό τοκετό, του είπα “ναι, εσύ;”. Μου απάντησε ότι είναι Ολυμπιακός».

Ο γιος της, Πάνος, πηγαίνει σήμερα στη δευτέρα δημοτικού. «Την πρώτη μέρα της εκπομπής γύρισε από το σχολείο και μου ζήτησε να με δει στο Ίντερνετ. Είδε για λίγο την εκπομπή, όρμησε πάνω μου, με αγκάλιασε, μου είπε πως είμαι πολύ όμορφη και μετά από λίγο βαρέθηκε! Ο Πάνος πάντα μου λέει ότι είμαι η πιο όμορφη. Ακόμα και όταν μου πει ότι του αρέσει κάποιο κοριτσάκι, θα προσθέσει “είναι όμορφη, αλλά όχι πιο όμορφη από εσένα”». Φυσικά και δεν είναι η κλασική υπερπροστατευτική μαμά. «Δεν πνίγει κανείς κανέναν. Μπορεί να κοιμηθεί κάποια φορά μαζί μου στο κρεβάτι, αλλά δεν είναι κρεμασμένος πάνω μου. Ούτε εγώ είμαι ο άνθρωπος που θα τρέξει πίσω του για να βάλει μπουφάν. Τον έχω αφήσει να κάνει και τα λάθη του. Του έχω εμπιστοσύνη. Είναι ένα παιδί που έχει περάσει ένα διαζύγιο, όμως επειδή και ο μπαμπάς του είναι πολύ κουλ δεν έχει αντιδράσει άσχημα. Το διαχειριζόμαστε όλοι πολύ καλά».

Με τον πρώην σύζυγό της έχουν μια ισορροπημένη σχέση, που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται καλύτερη. «Καμιά φορά βλέπεις στον άλλον και τα πράγματα που ερωτεύτηκες αλλά και τα πράγματα για τα οποία χώρισες. Είναι ξεκάθαρο μέσα μου ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας του παιδιού μου και ότι τον αγαπώ. Θεωρώ πως κι αυτός έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία μετά από τέσσερα χρόνια χωρισμού. Έχουμε να τσακωθούμε από τότε που ήμασταν παντρεμένοι».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.