Σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε ξανά στο Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας. Αφορμή στάθηκε μία απλή διαδικασία, καθώς η υπόθεσή του κρίνεται ξανά και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Χρήστο Βρούτση η εμφάνισή του ήταν απλά τυπική.

«Ο κ. Χατζηγιάννης έχει αθωωθεί για το αδίκημα της φοροδιαφυγής που θεωρείται το βασικό της άλλης κατηγορίας που αντιμετωπίζει. Σήμερα προσκόμισε στο συμβούλιο την καθαρογραμμένη απόφαση.», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω». Η εμφάνισή του ήταν τυπική για να καταστεί αμετάκλητη η αθωωτική δικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο τραγουδιστής όπως είναι γνωστό ελέγχεται την τελευταία πενταετία με επίκεντρο το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, που κατηγορείται ότι τέλεσε για τα εμβάσματα ύψους 5.300.000 ευρώ που έστειλε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011.

«Ο κ. Χατζηγιάννης με υπόμνημά του δι’ εμού στο συμβούλιο, είχε προσκομίσει απόσπασμα της αθωωτικής απόφασης. Το συμβούλιο ήθελε το καθαρογραμμένο κείμενο και να λύσει οποιεσδήποτε απορίες υπήρχαν σχετικά με την κατηγορία αυτή», συμπλήρωσε ο Χρήστος Βρούτσης.