Το 2017 σε λίγες ώρες φεύγει και οι celebrities αλλά και ο κόσμος που χρησιμοποιεί τα social media, το αποχαιρετούν μέσω αυτών.

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό για την χρονιά που φεύγει και να δημοσιεύσει μια αποκαλυπτική της φωτογραφία στο Instagram. Η παρουσιάστρια ανήρτησε στο προφίλ της μια εικόνα από την Σαμοθράκη, στην οποία ποζάρει γυμνή στον φακό του συντρόφου της, Σπύρου Χατζηαγγελάκη. 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: “Είναι τώρα που γεμίζει το instagram με απολογισμούς και αποχαιρετισμούς και επιτεύγματα. Σκέφτομαι πως είναι να βλέπεις τις ζωές των άλλων μέσα από φωτογραφίες και λόγια και να μπαίνεις σε συγκρίσεις και να νιώθεις λιγότερο επιτυχημένος ή λιγότερο χαρούμενος ή λιγότερο ικανός. Το παθαίνουμε ολοένα και περισσότερο κοιτάζοντας μέσα από τις «κλειδαρότρυπες». Όμως θέλω να σου πω κάτι. Για όσα κατάφερες φέτος να είσαι υπερήφανος. Ήταν αρκετά! Για όσα δεν κατάφερες, να είσαι σίγουρος ότι αποτελούν πολύτιμα μαθήματα και εμπειρία για το μέλλον σου και να είσαι υπερήφανος. Από αυτά που είχα πει πέρυσι τέτοια εποχή ότι θέλω να κάνω, έκανα λιγότερα από τα μισά. Όλα τα υπόλοιπα που έγιναν ούτε τα περίμενα, ούτε τα σχεδίαζα. Και τελικά ήταν ακριβώς αυτά που χρειαζόμουν. Είτε ως μαθήματα, είτε ως χαρές. Θα ακολουθήσω την ροή του 2018 με εμπιστοσύνη. Και θα εκπέμπω αυτό ακριβώς που θέλω να έλκω. Φως και Αγάπη. Και θα θυμάμαι ότι το 2017 ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να ζήσω για μια στιγμή σαν σε πίνακα ζωγραφικής. Εκεί…”.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια “έπεσαν” βροχή!

Δείτε την φωτογραφία:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ṀÅĬRỊɃOÖ? (@mairiboo) στις