«Έγινα αυτό που σιχαινόμουν», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης σχετικά με τη συμπεριφορά που είχε μέχρι σήμερα στο Nomads. Ο παίκτης που έχει προκαλέσει άφθονα θέματα και έχει επισημάνει τις διαφορές του μέσα στο παιχνίδι με τους συμπαίκτες του φάνκε να ταλαιπωρείται πολύ από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, με συνέπεια να… αλλάξει!

Συγκεκριμένα, επανήλθε στο συμβούλιο του παιχνιδιού και εξήγησε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με δύο ημέρες να είναι κυριολεκτικά δύσκολα. «Ήμουν δύο ημέρες με 39 πυρετό. Το 39 μπορεί να μην ακουστεί υπερβολικό όμως το 39 με αντιπυρετικό ενδοφλέβιο και να μην πέφτει ήταν πολύ. Περιμέναμε να ακούσουμε αυτό που έχω. Είτε είναι μαλάρια ή σταφυλόκοκκο. Πράγμα που με έκανε να σκέφτομαι ότι τελείωσε το Nomads», είπε ο tattoo artist.

«Συνειδητοποίησα κάποια πράγματα που ήθελα να πω. Μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι δεν ήξερα αν θέλω να κερδίσω το έπαθλο. Ήξερα ότι δεν θέλω να χάσω τον “Γιώργο”», είπε αρχικά εξηγώντας πως κατέληξε να γίνει αυτό που σιχαινόταν!

Συμπλήρωσε όμως τα εξής: «Ήθελα να πω σε όλους ότι δεν ξέρω αν το ξεκίνησα εγώ, όμως είμαι εδώ για να δώσουμε ένα τέλος με τα παιδιά. Έμαθα και η Αποστολία τι πέρασε. Δεν αξίζει σε κανέναν να γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Μπορεί να μη γίνουμε φίλοι αλλά να είμαστε καλά. Θέλω να είμαστε όλοι καλά να κερδίσει ο καλύτερος. Το παγκάκι ρε μάγκες είναι ανοιχτό! Μέσα σε 48 ώρες ήμουν έτοιμος να φύγω και γύρισα έτσι από τύχη», είπε ενώ κλείνοντας είπε μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό, τη Βάνα τονίζοντας: «Μόνο η μάνα μου το’χει κάνει αυτό!».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Αποστολία Ζώη.

Χαίρομαι πολύ που ξαναβλέπω το Γιώργο που γνώρισα τις πρώτες εβδομάδες. Συνειδητοποίησε κι αυτός αυτό που πέρασα εγώ τις προηγούμενες ημέρες και μας έχουν βγει παρέα τα ψυχοσωματικά και είναι δύσκολα. Γνώρισα έναν άνθρωπο καλόψυχο που έχει ανάγκη την επικοινωνία και τους ανθρώπους… Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να του μιλήσω και ήμουν αποφασισμένη να φύγω και μετρούσα ώρες. Με έπιασε πριν μπούμε εδώ και συνεννοηθήκαμε γιατί δεν είναι ωραίο να γίνεται … Για εμένα ήταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή εδώ μέσα. Ήταν εκείνος που μου έδωσε ώθηση να βγάλω αυτή τη σκέψη από το μυαλό μου και να έρθω και πάλι πιο κοντά και με τους τρεις.