Η Fergie έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο Βρετανικό iNews για το πρόβλημα με τις εξαρτήσεις που αντιμετώπισε. Η sexy τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τα ναρκωτικά και πιο συγκεκριμένα, τον εθισμό της στην crystal meth.

«Υπέφερα από χημικώς προκαλούμενες ψυχώσεις και άνοια! Είχα παραισθήσεις καθημερινά» εξομολογήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. «Χρειάστηκα έναν χρόνο μακριά από crystal meth ώστε να φύγουν τα χημικά από τον εγκέφαλό μου και να μπω σε μία σειρά να σταματήσω να βλέπω πράγματα που δεν υπήρχαν. Απλά καθόμουν και εμφανίζονταν μπροστά μου μία μέλισσα ή ένας λαγός. Νόμιζα ότι με καταδίωκαν CIA και FBI.».

Η στιγμή που «έπιασε πάτο» ήταν και ταυτόχρονα στιγμή που της έμαθε πολλά. «Τα ναρκωτικά είχαν πολύ πλάκα… μέχρι που δεν είχαν. Όμως το ξέρεις αυτό. Ευγνωμονώ την  ημέρα που μου συνέβη όλο αυτό. Επειδή αυτή είναι η δύναμή μου, η πίστη και η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο», σημείωσε.

Η πρώην τραγουδίστρια των Black Eyed Peas μίλησε τόσο ανοιχτά για την εξάρτησή της, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει κι άλλους και να βοηθήσει τον κόσμο. Στο παρελθόν έχει μιλήσει στο Time σχετικά, σχολιάζοντας πως ήταν ο πιο δύσκολος «σύντροφος» για να χωρίσει.

O εκπρόσωπος τύπου της τραγουδίστριας με ανακοίνωσή του στο PEOPLE, ανέφερε πως η τραγουδίστρια είναι πλέον υγιής και χαρούμενη.