Το 2017 αναμφίβολα είναι η χρονιά που η Δούκισσα Νομικού έζησε τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής της. Την πρώτη ημέρα του έτους, ο σύζυγος της, Δημήτρης Θεοδωρίδης της έκανε πρόταση γάμου, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε παντρεύτηκαν.

Λίγους μήνες αργότερα, έγινε γνωστό πως παρουσιάστρια διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Η Δούκισσα βρίσκεται στον έβδομο μήνα της κύησης και θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται με τον σύζυγο της σε διακοπές, κάνοντας παράλληλα σχέδια για τον ερχομό του μπέμπη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο της από το χιονισμένο τοπίο όπου και βρίσκεται και στη λεζάντα έκανε τον δικό της απολογισμό για το 2017. Χαρακτηριστικά, έγραψε: “Αυτό το φιλί είναι για εσένα 2017. Μου χάρισες το πολυτιμότερο δώρο. Μια επιπλέον καρδιά που χτυπάει δυνατά μέσα στο σώμα μου. Αυτό το φιλί είναι και για εσένα 2018. Ανυπομονώ να ζήσουμε μαζί το μεγαλύτερο θαύμα”.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενη, καθώς η χρονιά που μας φεύγει της χάρισε το πολυτιμότερο δώρο, το μωρό που περιμένει!

Δείτε την ανάρτηση της: 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις