Από την Σμάρω Σωτηράκη 

ΚΡΙΟΣ

Οτιδήποτε και αν σε απασχολεί σήμερα θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου καθώς επιθυμείς να ακούσεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου χαρίζει το επικοινωνιακό ταλέντο του συγκεκριμένου ζωδίου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να σε παρασύρει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με συγγενείς και γνωστούς και τελικά να πεις περισσότερα από αυτά που χρειάζεται. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να σου ξεφύγουν μυστικά τρίτων ή και δικά σου που δεν πρέπει, και μετά να τρέχεις να τα μαζέψεις.

Σήμερα μπορεί να έχεις μια λεκτική αντιπαράθεση με το ταίρι σου που θα ξεκινήσει από κάτι ασήμαντο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μια διαφωνία αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις πως έχετε πολλά κοινά!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το μυαλό σου βρίσκεται σε οικονομικά ζητήματα καθώς σκέφτεσαι τα έξοδα που είχες τις τελευταίες ημέρες και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να αναμοχλεύει οικονομικές ανησυχίες δημιουργώντας σου άγχος και ανασφάλεια. Η αντίθεση που θα πραγματοποιήσει με τον Ερμή από τον Τοξότη δεν είναι ευνοϊκή για να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν καθώς θα εκνευριστείς. Άφησε την ημέρα να περάσει χωρίς σκέψεις που σε αγχώνουν και θα έχεις όλο το χρόνο να τα διευθετήσεις από τη Δευτέρα.

Ο/η σύντροφός σου μπορεί να μη συμφωνεί σε κάποιες κινήσεις σου που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα και εκεί μπορεί να ξεκινήσουν οι διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ένα λεκτικό μπρα ντε φερ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μια ακόμη ημέρα που θα έχεις νευρικότητα και κυκλοθυμική διάθεση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθηματικές μεταβολές. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου ενδέχεται να “πληρώσουν τη νύφη” καθώς μαζί τους νιώθεις άνετα για αυτό και δεν θα τους χαριστείς! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα εντείνει τις λεκτικές αντιπαραθέσεις καθώς οι γνώμες δεν θα συγκλίνουν. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς βρισκόμαστε στην εκπνοή του χρόνου και δεν γίνεται να τον αποχαιρετήσεις με καβγάδες!

Μια διαφωνία με το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει αλλά θα αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις αν εσύ δεν αφήσεις κάτι που να μην σχολιάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σε βάλει στη διαδικασία να μιλήσεις πολύ, ίσως παραπάνω από αυτό που πρέπει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από το πρωί η ενέργεια και η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα τους καθώς λίγο η μελαγχολία των εορτών και λίγο οι αναμνήσεις σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την ημέρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη δεν θα σε αφήσει να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς αυτά που σε ανησυχούν. Προσπάθησε να δείξεις στους δικούς σου τα συναισθήματα που τρέφεις για εκείνους και ασχολήσου μαζί τους καθώς είναι ένας καλός τρόπος να νιώσεις όμορφα.

Αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και να δημιουργήσουν ένταση και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία δεν θα χρειαστεί να μιλήσει πολύ θα καταλάβεις διαισθητικά αν είναι αυτό που αναζητάς.

ΛΕΩΝ

Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να κανονίσεις μια συνάντηση με τους φίλους σου και αν αυτό δεν είναι εφικτό, έστω να τους πάρεις ένα τηλέφωνο για να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου χαρίζει κέφι και διάθεση για κοινωνικό σχολιασμό. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μικρές εντάσεις που θα χαλάσουν το κλίμα. Αν θέλεις να μην υπάρξει αυτό το ενδεχόμενο απόφυγε να θίξεις θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως έχετε διαφορετικές απόψεις και μην κάνεις πλάκα με θέματα που “καίνε”.

Ένα αστείο που θα κάνεις στο/στη σύντροφό σου μπορεί να είναι αρκετό για να παρεξηγηθεί για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια διαφωνία που μπορεί να έχεις με αυτόν/η που θέλεις δε σημαίνει πως δεν είναι ο/η κατάλληλος/η για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να βρισκόμαστε μια ημέρα πριν εκπνεύσει ο χρόνος όμως το δικό σου όνειρο σου είναι να διαπρέψεις στον επαγγελματικό τομέα και δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σου ούτε και σήμερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να εγείρει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες όλο και περισσότερο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει παράπονα εντός οικίας καθώς οι σκέψεις σου θα παρεκκλίνουν από το γενικότερο εορταστικό κλίμα. Άφησε τα επαγγελματικά ζητήματα για άλλη ημέρα και αφιέρωσε το χρόνο σου στην οικογένεια σου!

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει την προσοχή από τα επαγγελματικά σου ζητήματα και καλό θα ήταν να το αφήσεις να τα καταφέρει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε ένα οικογενειακό κάλεσμα!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και σήμερα και ήδη στο μυαλό σου έρχονται σενάρια για μια σύντομη απόδραση! Θέλεις διακαώς να αλλάξεις παραστάσεις και αν δεν μπορέσεις να κάνεις την εκδρομή που επιθυμείς, τότε θα προτιμήσεις να συναντήσεις ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά καθώς θέλεις αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία με τους γύρω σου. Το μυστικό είναι να καταφέρεις να μην εκνευριστείς ακόμα και αν θεωρείς πως οι άλλοι προσπαθούν να κάνουν επίδειξη γνώσεων! Αν το καταφέρεις τότε θα έχεις κερδίσει το στοίχημα της ημέρας.

Το ταίρι σου ενδέχεται να έχει διαφορετικές απόψεις από εσένα αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να εκνευριστείς αλλά για να κάνεις ένα εποικοδομητικό διάλογο. Αν είσαι ελεύθερος/η ο διάλογος και ο αντίλογος σε μια νέα γνωριμία μπορεί να δημιουργήσει ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει λίγο υποτονικά για εσένα καθώς το μυαλό σου έχει κολλήσει στα λάθη που μπορεί να έκανες στο παρελθόν και στους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ευνοεί τις συναισθηματικές διεργασίες προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή καθώς θα παρασυρθείς και θα πεις λόγια που μπορεί να πληγώσουν. Απέφυγε τις λεκτικές εντάσεις με τους συνέταιρους σου και με κοντινούς σου ανθρώπους αν δεν θέλεις να σε βρει το νέο έτος με νεύρα.

Σήμερα μπορεί να τα βάλεις με όλους ακόμα και με το ταίρι σου καθώς ψάχνεις να βρεις τρόπους να εκτονώσεις τα έντονα συναισθήματα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να φαίνεται γεμάτη αντιθέσεις και αυτό είναι που θα σου αρέσει περισσότερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οι απόψεις σου θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τις απόψεις των γύρω σου καθώς θα νιώσεις πως αν συμβαδίσεις μαζί τους, θα κερδίσεις την επιβεβαίωση από εκείνους. Επιπλέον ενδέχεται να σκεφτείς πως βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του έτους και να θελήσεις να αναθερμάνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα στις επιδιώξεις σου. Είναι πιθανό να πεις πράγματα που θα γίνουν αντικείμενου σχολιασμού και οι προθέσεις σου να παρεξηγηθούν για αυτό σκέψου διπλά πριν αποφασίσεις να μιλήσεις.

Το ταίρι σου ενδέχεται να σου δώσει αφορμές για να μιλήσεις και μάλιστα με έντονο τρόπο αλλά απόφυγε να το κάνεις αν δεν θέλεις να σας βρει το νέο έτος τσακωμένους. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να τεστάρει τις αντοχές σου και τον εκνευρισμό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου γίνονται ολοένα και περισσότερες και θα σου δημιουργήσουν άγχος και νευρικότητα καθώς θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να τα προλάβεις όλα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σου προκαλέσει μία εσωτερική αναστάτωση. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και προβλήματα συνεννόησης κατά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου ή να μη μπορείς εύκολα να συνεννοηθεί με τους γύρω σου. Οπλίσου με υπομονή και ψυχραιμία και βεβαιώσου ότι έχεις γίνει κατανοητός/η σε αυτά που ζητάς.

Αν δεν θέλεις να υπάρξει ένταση στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου μην μεταφέρεις την γενικότερη ασυνεννοησία που μπορεί να επικρατεί σήμερα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα πρέπει να περιμένει καθώς δεν έχεις χρόνο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα ξεκινάει με τους θετικότερους οιωνούς για εσένα, μιας και η Σελήνη εξακολουθεί να υποστηρίζει τη διάθεση σου καθώς βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων. Η ενέργεια σου και η επιθυμία να είσαι δημιουργικός/η θα κερδίσουν τις εντυπώσεις στο φιλικό σου περίγυρο και οπουδήποτε και αν βρεθείς σήμερα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη, μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες με φιλικά σου πρόσωπα από ασήμαντη αφορμή. Πρόσεξε τον τρόπο που θα εκφράσεις οτιδήποτε θελήσεις καθώς σήμερα το χιούμορ σου θα είναι διφορούμενο και “κοφτερό”.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εκφραστείς, όμως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα το κάνεις για να μην παρεξηγηθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η οι κινήσεις σου προς αυτόν/η που θέλεις μπορεί να στείλουν λάθος μηνύματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με την οικογένεια σου για θέματα που σας απασχολούν αυτές τις ημέρες αλλά η προσέγγιση σας ως προς την επίλυση τους θα είναι εντελώς διαφορετική. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δημιουργεί αναστάτωση εντός οικίας και εντάσεις εντός του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα εντείνει τις μικρό-παρεξηγήσεις καθώς θα δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για λεκτικές αντιπαραθέσεις. Απόφυγε να πεις πολλά σήμερα, αφενός γιατί τα περισσότερα δεν θα τα εννοείς και αφετέρου για να γλιτώσεις παρεξηγήσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον!

Το ταίρι σου θα είναι το πρόσωπο που θα βρεις το δίκιο σου σήμερα αρκεί να μην τα βάλεις και μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα μιλήσει στην καρδιά σου και πιθανόν αρχικά να νιώσεις άβολα από την οικειότητα που θα προκύψει!