Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εδώ και κάποιους μήνες είναι μαζί. Ωστόσο, επέλεξαν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό διάστημα.

Ο personal trainer όμως, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αποκάλυψε στην εκπομπή ΕΔΩ στην οποία και συμμετέχει, ότι είναι σε σχέση με την αθλητικογράφο. Το μεσημέρι της Κυριακή, η Ευρυδίκη θέλησε να κάνει το δικό της απολογισμό για το 2017 και να μοιραστεί σημαντικές εικόνες από την χρονιά που φεύγει, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα collage από εικόνες, στις οποίες υπήρχαν και δύο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Αυτές είναι και οι πρώτες φωτογραφίες που αναρτά μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. Η μία μάλιστα, είναι ιδιαίτερα τρυφερή και είναι μια πολύ γνωστή πόζα, η οποία κατέκλυσε πέρσι το Instagram. 

Στη λεζάντα των εικόνων, έγραψε: “Λίγες ώρες πριν φύγει κι αυτή η χρονιά ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ τον δικό μου απολογισμό. Το 2017 ήταν σε προσωπικό επίπεδο, ενδιαφέρον, εποικοδομητικό και απόλυτα δημιουργικό.

Σε ότι έκανα είχα δίπλα μου τους φίλους μου, που μοιράστηκαν τα όνειρα και την χαρά μου με τον ίδιο τρόπο που μοιράζονται και τις λύπες μου, την οικογένεια μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω αλλά και χιλιάδες φίλους πια, που με τιμούν όχι μόνο με την αγάπη αλλά και με την στήριξη τους σε ό,τι κι αν κάνω, κι αυτό είναι από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου.
Όλη αυτή την χρονιά, έμαθα να μην θεωρώ τα πράγματα δεδομένα, να είμαι χαρούμενη με τα λίγα και τα «απλά» της ζωής, να μαθαίνω από τα λάθη μου και να μην ντρέπομαι να ζητάω συγνώμη. Έμαθα πως «φίλος», σημαίνει να χαίρεται με τη χαρά σου, να μη συμβιβάζομαι και να διεκδικώ αυτό που θέλω. Έκανα καινούριες φιλίες με γερές βάσεις και αληθινά συναισθήματα -όχι επιφανειακά- και να ζω την κάθε στιγμή στο έπακρο! Το πιο σημαντικό όμως… έμαθα πως ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Σ’ευχαριστώ 2017 για όλα τα όμορφα που μου έφερες στην ζωή μου.
2018 σε περιμένω και σου έχω εμπιστοσύνη. Τα καλύτερα είναι αυτά που θα ‘ρθουν!”.

Δείτε τις φωτογραφίες: