Φτωχότερος από σήμερα ο χώρος της ερωτικής βιομηχανίας, καθώς μία από τις ανερχόμενες και πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 23 της χρόνια. Ο θάνατος της August Ames κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον σύζυγό της να επιβεβαιώνει τα δυσάρεστα.

Η Καναδέζα πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή την Τρίτη στην Καλιφόρνια, όπου διέμενε. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχουν ακόμη βγει στη δημοσιότητα, όμως πολλοί κάνουν λόγο για ενδεχόμενο αυτοκτονίας!

Ο σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών και σύζυγος τη, Kevin Moore, εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωσή στην οποία έγραφε: «Ήταν το πιο γλυκό άτομο που ήξερα και σήμαινε τα πάντα για εμένα».

Το δημοσίευμα του Hollywood Life αναφέρει πως φίλοι της August Ames υποστηρίζουν ότι έπασχε από κατάθλιψη μετά το διαδικτυακό bullying που υπέστη τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε μάλιστα δέχτηκε έντονη επίθεση μέσω Twitter, καθώς αρνήθηκε να συμμετάσχει σε ερωτική σκηνή με συνάδελφό της, που μέχρι πρότινος έπαιζε σε gay πορνοταινίες! Όσα άκουσε καθώς και τα τελευταία της «τιτιβίσματα» φαίνεται πως ενισχύουν τα σενάρια περί αυτοκτονίας.