ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ – Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙΟΥ


Αν αναζητάς τα καλύτερα χαλιά, κουρτίνες και λευκά είδη, η επιχείρηση ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ είναι η μόνη λύση.

Η επωνυμία ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ βρίσκεται στον χώρο από το  1950, όταν ο Κωνσταντίνος Π. Παπαλουκάς ξεκίνησε μια μικρή βιοτεχνία  κλωστοϋφαντουργίας.

Με το πέρασμα των χρόνων η τεχνολογία και η μόδα άλλαξε. Η αγορά εμπλουτίστηκε με μεγάλο αριθμό κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, με αποτέλεσμα η βιοτεχνία να μετατραπεί σε εμπορική επιχείρηση, διαθέτοντας πολλά είδη προϊόντων, όπως σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα, κουρτίνες, υφάσματα, μοκέτες και χαλιά.

Σήμερα ο Παναγιώτης Κ. Παπαλουκάς συνεχίζοντας την παράδοση διαθέτει μεγάλη ποικιλία από χαλιά, μοκέτες και λευκά είδη σε ανανεωμένο και σύγχρονο εκθεσιακό χώρο στην Καλαμάτα στην Αθηνών 87 σε ένα κατάστημά τριών ορόφων και περίπου 1000τμ. ο οποίος έχει διαμορφωθεί και  οργανωθεί με αγάπη και μεράκι. Εκεί  μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία από χαλιά, χειροποίητα και μηχανής, κουρτίνες, λευκά είδη, διακοσμητικά και είδη σπιτιού.

Το ανθρώπινο δυναμικό, της επιχείρησης είναι πάντα στην διάθεση του πελάτη και έτοιμο να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει όλους τους επισκέπτες. Η εμπειρία στο χώρο, οι ικανοποιημένοι πελάτες, η ειλικρίνεια , οι προσιτές τιμές και η συνέπεια , αποτέλεσαν τον κύριο λόγο της μακροχρόνιας πορείας της επωνυμίας “ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ” στον χώρο του χαλιού.

Π.ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ , Αθηνών 87 

Τηλ:  2721 023745 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της επωνυμίας “ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ” http://www.ppapaloukas.gr/

 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ