Φανταστικός Παναγιώτης Μάλαμας περνά στην επόμενη φάση του «The Voice of Greece» !


Μια ακόμα καλαματιανή συμμετοχή, μετά την Αλίκη Σκαρέα (πέρασε στην επόμενη φάση #ΤeamHelena), την Μαρία Αλεβίζου (δεν πέρασε στην επόμενη φάση)  τον Λεωνίδας Παχτίτης (πέρασε στην επόμενη φάση #ΤeamHelena), o Παναγιώτης Μάλαμας που κατάφερε και αυτός με την σειρά του να εντυπωσιάσει κοινό και couches στο δημοφιλές talent show του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Mε μεγάλη ανυπομονησία περιμέναμε να απολαύσουμε και αυτή την Καλαματιανή συμμετοχή η οποία είναι η τρίτη επιτυχημένη που περνά εντυπωσιακά στην επόμενη φάση του παιχνιδιού!

Ο Παναγιώτης Μάλαμας με σπουδές πάνω στην μουσική ερμήνευσε με άνεση το τραγούδι “Σπασμένο Καράβι” σε στίχους Γιάννη Σκαρίμπα, Μουσική Γιάννη Σπανού πρωτοτραγουδισμένο από τον Κώστα Κάραλη!

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωστής Μαραβέγιας διεκδίκησαν τον Παναγιώτη Μάλαμα! Πρώτος μάλιστα γύρισε ο Σάκης Ρουβάς και με αυτό το κριτήριο ο Παναγιώτης τον επέλεξε για couch του στην επόμενη φάση!

Και στην επίσημη σελίδα του “Τhe Voice Of Greece” καλωσόρισαν εντυπωσιακά τον Καλαματιανό συμμετέχοντα και μάλιστα με αρκετά σχόλια στον επίσημο λογαριασμό της παραγωγής στο twitter!

Ο αγαπημένος μας ταλαντούχος ερμηνευτής «ρίχνεται στην μάχη» των #battles στην αμέσως επόμενη φάση του παιχνιδιού « The Voice of Greece».

Να του ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία!

Καλή επιτυχία ευχόμαστε και στους άλλους συμμετέχοντες από την Καλαμάτα!!!

Ας ελπίσουμε οτι τα παιδιά της πόλης μας θα φτάσουν μέχρι τέλους!

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ