ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟ


Έχεις κουραστεί από την καθημερινότητα και τις σκοτούρες; Θες να αποδράσεις για λίγες μέρες σε κάποιο όμορφο μέρος και να χαλαρώσεις, αλλά δεν ξέρεις πότε, που και πως να το οργανώσεις;

Ο Emfasis 91,8 fm http://www.facebook.com/emfasisfm/και το enetermessinia.gr σου έχουν την καλύτερη λύση μέσα από τον νέο ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που έχει ξεκινήσει.

Τα αγαπημένα σου μέσα σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις  ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις, 3 μέρες) για δύο άτομα στο μαγευτικό ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ στο ξενοδοχείο Νinemia Stay & Play, ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα , μέσα στο πράσινο, που σίγουρα θα σε μαγέψει.

 

 

Δήλωσε λοιπόν κι εσύ συμμετοχή καθημερινά στην εκπομπή της Άστρης Μαυρέα και του Παναγιώτη Δραγκιώτη 10-1 το πρωί τηλεφωνώντας στο 27210-91704 και αφήνοντας τα στοιχεία σου.

Αν θες να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις, μπορείς επίσης να μπεις στην επίσημη σελίδα του Emfasis 91,8 στο facebook και

  • να κάνεις like στην σελίδα του σταθμού,
  • να κάνεις like στην ανάρτηση για τον διαγωνισμό και τέλος
  • να την κοινοποιήσεις στο δικό σου προφίλ, για να την δουν όσο γίνεται περισσότεροι. 

Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 30 Νοέμβριου 2017. Η κλήρωση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή θα γίνει ζωντανά στην εκπομπή του αγαπημένου σου ραδιοφωνικού διδύμου.

Το συγκρότημα Ninemia Stay & Play βρίσκεται λίγο πιο έξω από την πόλη του Καρπενησίου στην περιοχή Ποταμιά Βουτύρου μέσα σε ένα λιβάδι στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη ποταμού.

Με θέα τις τρεις ψηλότερες κορυφές και δίπλα στο δάσος υπάρχουν πέντε παραδοσιακές κατοικίες (2 εκ των οποίων μεζονέτες), καθεμιά με διαφορετική αρχιτεκτονική, διακόσμηση αλλά και όνομα, που είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Στον ξενώνα  υπάρχει χώρος υποδοχής και καφετέρια  με ένα μικρό παιδότοπο.

   

Μέσα στο καταπράσινο κτήμα  των 8 στρεμμάτων  με γκαζόν   υπάρχει μια λίμνη με χρυσόψαρα, 2 παιδικές  χαρές μια  για παιδιά κάτω των 3 ετών και μία  για μεγαλύτερα παιδιά. Υπάρχουν επίσης πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις για μικρούς και μεγάλους που συνδυάζουν την άθληση, αλλά και τον σεβασμό στην παράδοση και την φυσιογνωμία του τόπου . Η περιοχή προσφέρει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με την εποχή όπως ιππασία, ορειβασία, trekking, rafting, με έμπειρους οδηγούς αλλά και σκι στο Βελούχι.

Η φάρμα είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της αγροτικής οικογένειας όπως την θυμόμαστε από την εποχή των παππούδων μας και περιλαμβάνει όλα τα οικόσιτα ζώα μια φάρμας, καθώς και αλογάκια , ένα Ελληνικό Πίνδου  για τις αγροτικές εργασίες  και πόνυ για τα μικρά παιδιά .

   

Για να μάθεις περισσότερα για το συγκρότημα Ninemia Stay & Play μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη σελίδα του πατώντας www.ninemia.gr 

Μην χάνεις λοιπόν την ευκαιρία. Δήλωσε και εσύ συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του Emfasis 91,8 fm και entermessinia.gr και που ξέρεις… μπορεί να είσαι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ