Καταστήματα Αθλητικών COSMOS Καλαμάτας | Τα ξέρουμε, τα εμπιστευόμαστε!


 

Τα καταστήματα που ξέρετε και εμπιστεύεστε εδώ και χρόνια.
Ρούχο – Παπούτσι – Αθλητικός εξοπλισμός.

 38 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αθλητικών ειδών στην Μεσσηνία.

Mπες ΤΩΡΑ στην επίσημη σελίδα των αγαπημένων COSMOS Καλαμάτας και δες όλα τα τελευταία νέα από τα πιο μοδάτα και επώνυμα αθλητικά brands!

Πάτα ΕΔΩ 

Επώνυμα Αθλητικά Brands με εγγύηση ποιότητας και εξυπηρέτησης.
 Εξειδικευμένο προσωπικό με γνώσεις για την καλύτερη επιλογή προϊόντος. Τρία καταστήματα με αθλητικές επιλογές που αλλάζουν την καθημερινότητά σου!

1ο κατάστημα Αριστομένους 39. Το COSMOS που ξέρετε και εμπιστεύεστε δεκάδες χρόνια.

2ο κατάστημα Ιατροπούλου& Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου. Η παρουσίαση των νέων τεχνολογιών των μεγαλύτερων αθλητικών brands γίνετε μέσα από το 2o κατάστημα COSMOS στην γωνία της Ιατροπούλου με την κεντρική Πλατεία Βασ. Γεωργίου

3ο Κατάστημα και το μοναδικό Outlet της πόλης.  COSMOS Outlet Store , στην Νέα Είσοδο της Καλαμάτας. Εκεί οι εκπτώσεις τρέχουν όλο το χρόνο στα περισσότερα brands. Άνετο parking, και ωράριο λειτουργίας καθημερινά 9-21:00 και Σάββατο 9-18:00. #The_Outlet_Store_Of_the_Town.

COSMOS – OUTLET STORE

Το μοναδικό εκπτωτικό αθλητικό κατάστημα στην Μεσσηνία σας περιμένει με τις καλύτερες προσφορές και μία τεράστια γκάμα προϊόντων των μεγαλύτερων brands στον χώρο του αθλητισμού.

Nike, Adidas, New Balance, Reebok, Body Talk, Body Action, Champion, αλλά και πολλά άλλα. Χιλιάδες σχέδια και χρώματα, ανδρικά, γυναικεία, παιδικά που θα ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα δίπλα σας για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Το ωράριο λειτουργίας του, μπορεί να εξυπηρετήσει τον καθένα, μιας και είναι διαθέσιμο καθημερινά 9:00 με 21:00 και το Σάββατο 9:00 με 18:00.

Το Cosmos Outlet Store καταλαμβάνει χώρο  1000  τ.μ.  και άνετο parking, που θα κάνει τις αγορές σας ακόμα ποιό άνετες.

Ο «COSMOS» της άθλησης βρίσκεται βρίσκεται στo COSMOS OUTLET STORE στη Νέα είσοδο Καλαμάτας. #OUTLET_STORE_OF_THE_TOWN


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ