Ο Κωστής Μαραβέγιας ξεσήκωσε το Καλαματιανό κοινό

Μια άκρως διασκεδαστική συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι Καλαματιανοί , αλλά και επισκέπτες, ανηφόρισαν εχτές το βράδυ στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας.

  

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Εχτές το βράδυ λοιπόν ο γνωστός καλλιτέχνης εκτός από το ταλέντο του στην μουσική παίζοντας σχεδόν όλα τα μουσικά όργανα, ξεδίπλωσε και το επικοινωνιακό του χάρισμα και μετέτρεψε την συναυλία σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούσαν τον ανεβαστικό και κεφάτο του ρυθμό, ξεχνώντας άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς.

  

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιελάμβανε τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του άλμπουμ με  ιστορίες του «Καταστρώματος». Αλλά όχι μόνο. Αγαπημένα του τραγούδια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και από αγαπημένους του συναδέλφους συμπλήρωναν το πρόγραμμα.

 

 

 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει το μουσικό σύμπαν με τραγούδια ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του. Οι μουσικοί είναι οι:Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, ηλεκτρικό πάσο), Αγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

 

Με αυτή την συναυλία ο Κωστής Μαραβέγιας έριξε αυλαία στην φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία. Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε στην αρχή, η περιοδεία του κανονικά τελείωνε στον προηγούμενο σταθμό, αλλά ο ίδιος και οι άνθρωποι του αγαπούν πολύ την πόλη μας και έτσι δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν απέξω. Αποφάσισε λοιπόν να κλείσει της εμφανίσεις του στην Καλαμάτα, ανανεώνοντας το μουσικό του ραντεβού με τους Καλαματιανούς για ου χρόνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ