Απόψε στις 20:30 η συναυλία για τον Μάριο στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας


Σήμερα το βράδυ στις 20:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας με σκοπό – όλοι μαζί – να συγκεντρώσουμε χρήματα για το μέλος μας και συμπολίτη μας, Μάριο Σαρέλλα, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιήσει επέμβαση στο Λονδίνο για το εκ γενετής πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή του.

 

Ο Μάριος , που γεννήθηκε στην Καλαμάτα, το Μάρτιο του 1993, έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μ.Σ.Κ και αυτή την στιγμή σπουδάζει στην Αθήνα, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μουσικών Σπουδών .

Όλοι εμείς εδώ στην πόλη της Καλαμάτας τον ξέρουμε, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο άνθρωπο που έχει λάβει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις και έχει παρουσιάσει διάφορα Live κατά καιρούς.

 

Από 6 μηνών μέχρι και σήμερα έχει ,κατά καιρούς, προχωρήσει σε σειρά εγχειρήσεων, τόσο σε Ελλάδα και εξωτερικό, για το Συγγενές Γλαύκωμα που εκδηλώθηκε εκ γενετής.

Αυτή τη στιγμή ο Μάριος, πρέπει να μεταφερθεί (μέσα στον Οκτώβριο) στο Λονδίνο – όπως κρίνουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν – για μια ακόμη επέμβαση. Δυστυχώς ο ίδιος αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα. Ομόφωνα λοιπόν  ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” αποφάσισε να πραγματοποιήσει αυτή την  συναυλία με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον λόγο αυτό.

 
Παλαιότερες γενιές αποφοίτων όπως, ο Αντώνης Κουφουδάκης η Μυρτώ Καμβυσίδη, η Μαρία Κρασοπούλου, ο Νίκος Παλαιολόγος, η Μαρία Τσώνη κ.α. μέχρι τις νεώτερες γενιές, όπως ο Ηλίας Κολλινιάτης,ο Δημήτρης Αθανασακόπουλος αλλά και ο ίδιος ο Μάριος Σαρέλλας θα συναντηθούν λοιπόν στη σκηνή του αμφιθεάτρου του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας για μια συναυλία στήριξης κι αλληλεγγύης.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου στην επίσημη ανακοίνωση του κλείνει λέγοντας “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Καλαμάτας Κύριο Παναγιώτη Νίκα για τη στήριξή του, καθώς και τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας κ. Σόλαρη Ιωάννη για την, εξ αρχής, θετική του στάση απέναντι στην πρότασή μας.
Τέλος, ευχαριστούμε από Καρδιάς τους: Χρ. Συκά, και την εταιρία “Ηχος κ’ Φώς” για την ευγενική του χορηγία στην ηχητική κάλυψη της συναυλίας.”

Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

*Δελτία εισόδου συναυλίας: 5 €
Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρξει “κουτί” για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με όποιο ποσό δύναται.

Απόψε το βράδυ λοιπόν στις 20:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” όλοι δίνουμε ραντεβού για να βοηθήσουμε στην υλοποίηση αυτού του τόσο συγκινητικού εγχειρήματος και να βοηθήσουμε ένα νέο παιδί με ταλέντο και όνειρα που το αξίζει.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ