5η Λευκή Νύχτα || Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη || Εγγύηση στο χώρο του βιβλίου #Enter_Shop


Στον χώρο του βιβλίου ένας χώρος αποτελεί εγγύηση και προσφέρει σιγουριά στον καταναλωτή. Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη. Ανοιχτό από το 1958 αποτελεί ένα από τα παλαιότερα βιβλιοπωλεία της Καλαμάτας.

Στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να βρει μια τεράστια ποικιλία λογοτεχνικών βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας τους . Άλλωστε το βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη οργανώνει πολύ συχνά βιβλιοπαρουσιάσεις φέρνοντας  σε επαφή το αναγνωστικό κοινό της Καλαμάτας με Έλληνες συγγραφείς.

  

  

Εκτός όμως από λογοτεχνικά βιβλία, στα ράφια του μπορούμε να βρούμε και σχολικά βιβλία αλλά και πάρα πολλά σχολικά βοηθήματα όλων των γνωστών εκδοτικών οίκων και για όλες τις τάξεις του σχολείου , καθώς επίσης και βιβλία για μικρά παιδιά ψυχαγωγικού , ή εκπαιδευτικού περιεχομένου.

 

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη βρισκόμενο πάντα κοντά στον μαθητή διαθέτει τεράστια ποικιλία σε σχολικό εξοπλισμό, τσάντες , κασετίνες , μολύβια, στυλό , είδη ζωγραφικής και γραφική ύλη γενικά.

   

Τέλος πάντα κοντά στο παιδί και την διαπαιδαγώγηση του, το βιβλιοπωλείο Κονταργύρη οργανώνει αν τακτά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους, που τους βοηθούν να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και την κοινωνικότητα τους.

Κοντά όμως και στον επαγγελματία το βιβλιοπωλείο Κονταργύρη προφέρει είδη γραφείου, ημερολόγια, ατζέντες , ντοσιέ και πολλά άλλα βοηθητικά εργαλεία για να οργανώσετε το γραφείο σας.

Επίσης από το κατάστημα Κονταργύρη μπορείτε να προμηθευθείτε ειδη δώρου Parker , Δερμάτινα Πορτοφόλια, καπνοσακούλες , αναπτήρες Zipo και άλλα αντικείμενα για εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους.

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη βρίσκεται  Πλατεία 23ης Μαρτίου 8 Καλαμάτα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2721 084787. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την σελίδα του στο facebook https://www.facebook.com/Kontargiri/# για περισσότερες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα τώρα για την 5 Λευκή Νύχτα το κατάστημα Κονταργύρη έχει τις ακόλουθες προσφορές.
 20% σε είδη δώρου Parker , Δερμάτινα Πορτοφόλια, καπνοσακούλες , αναπτήρες Zipo
20% σε σχολικά είδη(τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη)

20% σε Λογοτεχνικά βιβλία ενηλίκων και Παιδικά! 
Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη. Εγγύηση στο χώρο του βιβλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ