Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με το Μουσικό Γυμνάσιο Καλαμάτας στο Κάστρο | Κερδίστε προσκλήσεις από τον Έμφασις 91,8!


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες θα εμφανιστούν στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Κάστρου μαζί με το μουσικό γυμνάσιο της πόλης, την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, στις 21:30.

Restart. Εντελώς αυθόρμητα σε μια πρόβα, προέκυψε η ιδέα να ονομάσει το φετινό πρόγραμμα Restart. Όπως αναφέρει: «Έχω κάνει αρκετές επανεκκινήσεις στο παρελθόν. Όμως, στις αρχές του χειμώνα που πέρασε, αισθάνθηκα την ανάγκη να αλλάξω όχι μόνο σελίδα αλλά και βιβλίο. Με νέα τραγούδια, νέους συνεργάτες, νέο ήχο. Η δίψα παραδόξως αντί να σβήνει, μεγαλώνει. Ίσως φταίει που όλοι ψάχνουμε να βρούμε ένα αντίδοτο μέσα στο δηλητηριώδες περιβάλλον που ζούμε τα τελευταία χρόνια. 

«Θα περάσει κι αυτό», «Αν μια φορά ρωτούσες» , «Εισιτήριο» και τώρα το «Μαζί» είναι τα τέσσερα τραγούδια που ήδη ακούγονται στα ραδιόφωνα από το νέο του άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε το Πάσχα». 

Οι «Ευγενείς αλήτες» είναι η νέα του μπάντα με την οποία ξεκινά το καλοκαιρινό ταξίδι με καράβια, αεροπλάνα και εκδρομικά πούλμαν. Φέτος ξεκινάει ένας νέος κύκλος συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία με χορωδίες κυρίως από Μουσικά Γυμνάσια και Λύκεια.


Πιάνο, τρομπέτα, βιολί, γιουκαλίλι, κλαρίνο, ακορντεόν, γκάιντα είναι τα νέα χρώματα στην παλέτα. Μαζί με την κιθάρα, το μπάσο και τα τύμπανα συνθέτουν τον ήχο των καινούριων τραγουδιών, αλλάζοντας εντελώς και τα παλιά. Η μεγάλη δύναμη, όμως, αυτής της ομάδας είναι οι φωνές: έξι μουσικοί στη σκηνή, έξι φωνές. Καθεμιά ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Όλες μαζί μια μικρή χορωδία.

Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, κρουστά, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο
Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, φωνητικά
Γιώργος Κουρέλης: πλήκτρα, ακορντεόν, φωνητικά
Ηλίας Λαμπρόπουλος: φωνή, βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα
Βύρων Τσουράπης: φωνή, μπάσο, μαντολίνο, κιθάρα

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 11 ευρώ, Ταμείο 13 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Καλαμάτας.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΣΙΣ 91,8 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ