Street food δια χειρός Στέλιου Μπαρμπέα… για καλό σκοπό!

Ένα πολύ ωραίο γαστρονομικό event έρχεται… και είναι για καλό σκοπό. Το Σάββατο 19 Μαΐου  στις 19.00 το Meat Shop Καλαμάτας φιλοξενεί στην κουζίνα του τον Chef  Στέλιο Μπαρμπέα και μαζί διοργανώνουν μια πολύ ωραία street food εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας για τις ανάγκες του Κέντρου Ημέρας Παιδιών & Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας.

Πάρε λοιπόν την παρέα σου και έλα να δοκιμάσεις ξεχωριστές “street” γεύσεις και να βοηθήσεις το Κέντρο Ημέρας. Συγκεκριμένα με ένα εισιτήριο των 10€ προσφέρεται ένα street food επιλογής μαζί με ένα αναψυκτικό ή μια μπύρα.

Το Κέντρο Ημέρας Παιδιού & Εφήβου με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους, άτομα που είναι εντεταγμένα σε σχολικό πλαίσιο και χρειάζονται παράλληλες θεραπευτικές παρεμβάσεις τις οποίες δεν παρέχει το σχολείο. Επίσης σε παιδιά και εφήβους οι οποίοι παρακολουθούν ειδικό θεραπευτικό – εκ­παιδευτικό πρόγραμμα προκειμένου να επιτευχθεί η ένταξη – επανένταξη τους.

Το Κέντρο Ημέρας Παιδιού & Εφήβου με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας σκοπεύει στη διασφάλιση της συνέχειας της θεραπευ­τικής φροντίδας παιδιών και εφήβων στη κοι­νότητα, στην αντιμετώπιση των παθολογικών συμπεριφορών και των προβλημάτων της λειτουργι­κότητας τους και στην ενίσχυση της σταδιακής ψυχο­κοινωνικής τους αποκατάστασης και της κοινωνι­κής προσαρμογής και ένταξής τους ή επανένταξης σε σχολικό ή άλλο εκπαιδευτικό πλαίσιο καθώς και στη στήριξη των οικογενειών τους.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο Meat Shop ΚαλαμάταςΑυτό το street food είναι για καλό σκοπό!

Meat Shop Καλαμάτας  ΑΚΡΙΤΑ 106 και ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ – τηλ 2721086228
http://www.meatshop.gr/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ