“Αλέτρι”, το νέο κατάστημα με αρτοποιήματα, καφέ, εδέσματα και γλυκά στη κάτω Βέργα

Η οικογένεια Ιωάννη Τούμπανου βρίσκεται στον χώρο του ψωμιού και των αρτοσευασμάτων από το 1954 χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, δουλεύοντας  με πολλή όρεξη και αγάπη και αφήνοντας πάντα ικανοποιημένους τους πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματα τους.

Πλέον στην οικογένεια των καταστημάτων της οικογένειας Τούμπανου προστίθεται το “Αλέτρι”  το νέο  μοντέρνο κατάστημα που άνοιξε στην Αγιασό (Κάτω Βέργα) σε έναν μεγάλο, σύγχρονο και όμορφα διαμορφωμένο χώρο με άνετο πάρκινγκ.

Στο “Αλέτρι” μπορούμε να πιούμε τον καφέ μας απολαμβάνοντας την ειδυλλιακή θέα του Μεσσηνιακού Κόλπου, ή να σταματήσουμε καθ’ οδόν και να πάρουμε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία μας πακέτο. Άλλωστε το “Αλέτρι” βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Στο ‘’Αλέτρι’’  επίσης θα βρούμε φρέσκο χειροποίητο ψωμί  φτιαγμένο με αγνά υλικά πρώτης ποιότητας, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από αρτοποιήματα (τυρόπιτες, σπανακόπιτες, μανιταρόπιτες κ.α), πάντα με χειροποίητο τραγανό φύλλο,  μπακέτες, γευστικά βουτήματα, κουλούρια, απολαυστικά γλυκά και δροσιστικά παγωτά.

Επίσης στο κατάστημα “Αλέτρι” θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία από ντόπια γευστικά και απολαυστικά προϊόντα φτιαγμένα επίσης με τα καλύτερα υλικά.

Οι εγκαταστάσεις του καταστήματος “Αλέτρι” μαρτυρούν οτι οι υπεύθυνοι έχουν εφοδιαστεί με τα καλύτερα μηχανήματα σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, για να παράγουν το καλύτερο ψωμί και τα πιο απολαυστικά γλυκά.

Αλέτρι”, το νέο κατάστημα της οικογένειας Τούμπανου. Εκεί που η ιστορία και η παράδοση στα αρτοποιήματα συναντούν την σύγχρονη αντίληψη και το μοντέρνο. Και το αποτέλεσμα δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο.

“Αλέτρι” – Κάτω Βέργα – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210-43005

e-mail: aletrikalamata@gmail.com

Βρείτε το “Αλέτρι” και στο facebook πληκτολογώντας ΄” Αλέτρι Καλαμάτα”

Φωτογραφίες από το “Αλέτρι” :

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ