Ο Πέτρος Ντόκος του Provocateur.gr στην Καλαμάτα καλεσμένος του “Κέντρου Ξένων Γλωσσών Π. Γιαννακέας”

ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΑΣ 

Σε ένα κόσμο που χαρακτηρίζεται από τη διαφορετικότητα , ο ανταγωνισμός γεννάται με προσωπικά κριτήρια και η αξιολόγηση περνά σε υποκειμενικό επίπεδο. Γιατί επιμένουμε να ορίζουμε την επιτυχία με βάση τα πτυχία; Είναι η σχολική η μετέπειτα κοινή για όλους ακαδημαική αξιολόγηση το κλειδί για αυτήν;

Πως ορίζεται ένας κόσμος με ευτυχείς ανθρώπους που ζουν και εξελίσσονται από τα χαρίσματα τους, ενώ ξεχνούν το χρόνο κάνοντας πράγματα που αγαπούν;

Μια βιωματική ξενάγηση σε όλα αυτά που πραγματικά γοητεύουν το ανθρώπινο μυαλό , από το γενεσιουργό στάδιο της εφηβείας ως την ενηλικίωση και την διαμόρφωση αυτόνομων προσωπικοτήτων. Γνωρίζουμε το παιδί μας , ζούμε την γνώση, του αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να χαράξει το δικό του δρόμο στην ζωή.

Θέματα σαν και αυτά και πολλά ακόμα που αφορούν στον κόσμο που ζούμε , θα παρακολουθήσουμε όλοι όσοι θα βρεθούμε απόψε το βράδυ στην μοναδική ομιλία του Πέτρου Ντόκου , δημιουργού του  Provocateur.gr , ο οποίος δέχτηκε την πρόσκληση του Κέντρου Ξενων Γλωσσών του κυρίου Παναγιώτη Γιαννακέα.

Η βιωματική αυτή ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί απόψε, , Τετάρτη 2 Μαίου στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Αριστομένους 95 στις 20.00. 

Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.

Είσοδος ελεύθερη.

Υποστήριξη : Έμφασις 91,8 fm , Life fm 88 Entermessinia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ