Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το  2ο COSMOS Sales Festival 5 και 6 Μαΐου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου το  2ο COSMOS Sales Festival στο μεγάλο και μοναδικό Οutlet της περιοχής μας , το Cosmos Outlet στην Νέα Είσοδο Καλαμάτας.

Όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν επώνυμα είδη αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε πολύ χαμηλές τιμές, αφού οι εκπτώσεις κυμάνθηκαν στο 50, 60 και 70% σε πολλά είδη, καθώς και να διασκεδάσουν με όλες τις παράλληλες δράσεις στον χώρο του Outlet, όπως :

  • οι αγώνες μπάσκετ, όπου συμμετείχαν οι ομάδες KALAMATA BC, MESSINI BC, Γυμναστικός Σύλλογος  ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, η Γ.Α.Ε. Τριφυλίας “ΔΙΩΝ o ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ  ,
  • το kids survivor από το τμήμα στίβου του Γ.Σ ΑΚΡΙΤΑΣ,
  • η Ιππασία  από τον Σύλλογο Φιλίππων Πελοποννήσου με έδρα το Πλατύ Μεσσηνίας,
  • οι γευστικές απολαύσεις που ετοίμασαν οι chefs από το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ
  • Η ενημέρωση από την HERBALIFE – WellnessClubMK24 και την κα Κελαράκου

Όλο το διήμερο ντύθηκε μουσικά από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Έμφασις 91.8 fm και Life fm 88, με ζωντανή μουσική και ραδιοφωνικές μεταδόσεις από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς των σταθμών.

Τέλος η Θεοδώρα Δρακοπούλου και το Dronegr μετέδιδαν ζωντανά ό,τι συνέβαινε στο Cosmos Outlet καθ ‘όλη την διάρκεια του 2ου Cosmos Sales Festival.

Τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν ευχαριστούν όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια του και αναφέρουν χαρακτηριστικά:     

Η Δημ. Βλαχονικολός & Σια ΟΕ, διαχειρίστρια των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν  με τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου COSMOS Sales Festival.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Αθλητικούς Συλλόγους και τις επιχειρήσεις που τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους το event.

Ευχαριστεί τις ακαδημίες μπάσκετ που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα του 2ου COSMOS Sales Festival και συγκεκριμένα την KALAMATA BC, την MESSINI BC, το Γυμναστικό Σύλλογο ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, την Γ.Α.Ε. Τριφυλίας “ΔΙΩΝ o ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ” για τους υπέροχους αγώνες που μας χάρισαν, το ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ, τους γυμναστές του και τους μικρούς συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Φιλίππων Πελοποννήσου που πρόσφεραν σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ιππεύσουν, το  Ι.Ε.Κ. ΟΡΙΖΟΝ για τις γαστρονομικές δημιουργίες που πρόσφεραν σε όλο τον κόσμο, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Καλαμάτας που ήταν μαζί μας καθ όλη τη διάρκεια του διημέρου, την HERBALIFE – WellnessClubMK24 και την κα Κελαράκου , το TheNewPost Καλαμάτας, την τηλεόραση Best TV Καλαμάτα  και τέλος τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς Emfasis91.8, LifeFm 88 , το entermessinia.gr, και το Drone.gr που κάλυψαν όλο το διήμερο με live μεταδόσεις.

Ευχαριστεί τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και τίμησαν το event με την αγορά των προσφερόμενων – σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές – ειδών.

Η τεράστια επιτυχία των εκδηλώσεων αποτελεί για την εταιρεία δέσμευση, έτσι ώστε να επαναληφθούν αυτές οι εκδηλώσεις. Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν και η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε αυτή.

Τα καταστήματα αθλητικών COSMOS Καλαμάτας, συνεπή στην αντίληψή τους, ότι η επιχείρηση δεν είναι μόνο το κέρδος αλλά και η κοινωνική προσφορά, θα συνεχίσουν  να προσφέρουν στην κοινωνία  της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής μέρος από αυτά που η κοινωνία τους δίνει, με την υποστήριξη που τους παρέχει.” 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση :

 

 

 

 

dav

 

Παρακολουθήστε βίντεο από την εκδήλωση :

Θέλεις να κερδίσεις μια δωροεπιταγή αξίας 40 ευρώ; Δες ζωντανά το 2ο Cosmos Sales Festival.Κάνε like και Share και μπες στη κλήρωση.

Gepostet von COSMOS am Samstag, 5. Mai 2018

 

Kάνε Like και Share εδώ ⬇️⬇️⬇️ και μπες στη κλήρωση για μια δωροεπιταγή αξίας 40 €Ο διαγωνισμός συνεχίζεται στις 17:00.2ο Cosmos Sales Festiva #Live!!!

Gepostet von COSMOS am Sonntag, 6. Mai 2018

 

Η Μαριάννα και η Πασχαλίτσα από σήμερα στο διαμορφωμένο χώρο του COSMOS OUTLET.Μια χτένα είναι αρκετή για να σας δείξουν την αγάπη τους μητέρα και κόρη!!!#2oCOSMOSSalesFestival

Gepostet von COSMOS am Freitag, 4. Mai 2018

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ