Εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά πριν 10 χρόνια με στόχο να προσφέρει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη σε προβλήματα υπολογιστών και laptop ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν  smartphoneκαι tablet στην μεγάλη γκάμα των επισκευών της. Με έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση και με καινοτόμο concept (ανοιχτός χώρος επισκευών) η επιτυχία της iRepair βασίστηκε και αναπτύχθηκε  χάρη στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει. Η iRepair, ως πρωτοπόρος στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών, ακολούθησε τις τεχνολογικές εξελίξεις και ήταν έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της για κάθε νέο μοντέλο που εμφανιζόταν στην αγορά. Εξειδικευμένοι τεχνικοί, άριστη ποιότητα ανταλλακτικών, πλήρης διαδικασία ελέγχου πριν και μετά την κάθε επισκευή, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση εξασφαλίζουν στους πελάτες της την μέγιστη ποιότητα επισκευής με εγγύηση τις υψηλές προδιαγραφές της iRepair.

Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία που επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, σήμερα διαθέτει συνολικά 27 καταστήματα. Στόχος της εταιρίας είναι η επέκταση των καταστημάτων ώστε να καλυφθούν περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος, για την εξυπηρέτηση του εντυπωσιακά μεγάλου πελατολογίου της. Εξειδίκευση σε κάθε είδους επισκευή σε κινητά iPhone, Blackberry και Samsung, Smartphones, iPad, iPod, laptop και desktop υπολογιστές. Με τεχνικούς που διαθέτουν πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες, στην iRepair επισκευάζονται με επιτυχία ακόμη και οι πιο περίπλοκες βλάβες σε επίπεδο μητρικής πλακέτας ενώ πάνω από το 90% των επισκευών ολοκληρώνονται σε περίπου 20 λεπτά.

Η iRepair είναι μια αναγνωρισμένη επιχείρηση με πιστούς, ευχαριστημένους πελάτες και έχει επιδιορθώσει πάνω 360.000 συσκευές τα τελευταία χρόνια.  Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι  είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όποιου αντιμετωπίζει πρόβλημα με την συσκευή του και θέλει να επισκευαστεί άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

www.iRepair.gr – www.istore.gr