Ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό θρύλο Hugh Grant που ενώθηκε στα 57 του χρόνια με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους. 

Ποτέ δεν είναι αργά: Ο Hugh Grant λοιπόν, όχι μόνο παντρεύτηκε στα 57, αλλά ήταν και ο πρώτος του γάμος. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η ιερή τελετή έγινε στο Λονδίνο στην περιοχή Τσέλσι. Ποια είναι η τυχερή που είχε την τιμή να είναι η πρώτη του σύζυγος; Η κατά 20 σχεδόν χρόνια νεότερή του Anna Eberstein, σουηδικής καταγωγής τηλεοπτικής παραγωγός ετών 39. Μην εκπλαγείτε: Η σχέση τους μετρά ήδη 6 χρόνια και 3 παιδιά, ενώ ο αιώνιος εργένης, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν στη Βρετανία, έχει επίσης δύο παιδιά με την κινέζα ηθοποιό Tinglan Hong.

Το Reuters ζήτησε από τον υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων του γνωστού ηθοποιού να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο, αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση. Η εντύπωση που έχει προκληθεί γενικότερα στα media δεν είναι τυχαία καθώς ο Grant έχει εκφράσει την απροθυμία του για δεσμεύσεις και το πλάνο σύναψης ενός γάμου. Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται όμως, αφού ούτε διάφορες παρελθοντικές του σχέσεις με γοητευτικές συναδέλφους του κατάφεραν να τον κάνουν να αλλάξει στάση ζωής. Χαρακτηριστικές είναι αυτές με την ηθοποιό και μοντέλο Βρετανίδα Liz Hurley και την παραγωγό Jemima Goldsmith, που τα μέσα είχαν για καιρό στο στόχαστρο.

Μετά από τη λήξη μίας μακροχρόνιας σχέσης του το 2000 από την Liz Hurley, είχε δηλώσει στο People το 2015: «Δεν πιστεύω πραγματικά στον γάμο. Έχω δει πολύ λίγα καλά παραδείγματα, ίσως πέντε, στην ζωή μου, αλλά πιστεύω ότι στην αντίθετη περίπτωση είναι μια συνταγή για αμοιβαία δυστυχία».

Για να μην σταθούμε μόνο στην προσωπική του ζωή όμως, να αναφέρουμε πως ο ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει πολλούς ρόλους στις δεκαετίες του 1990 και του 2000 και έχει μάλιστα διακριθεί για πολλούς από αυτούς. Οι ερμηνείες του στις ταινίες “Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ”, “Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς” ή “Αγάπη είναι…” βραβεύτηκαν, ενώ πρόσφατα ο βρετανικός Τύπος τον επαίνεσε για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά του BBC “A Very English Scandal”.