Ως πιστός φίλος κάθε γυναίκας του κόσμου και με αφορμή ένα από τα πιο λαμπερά και πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά events της χρονιάς, η L’Oréal Paris, επίσημος makeup partner του Φεστιβάλ Καννών εδώ και 21 χρόνια, πραγματοποίησε το πρωτοποριακό “The Worth It Show”, ένα διαφορετικό, live talk show, εμπνευσμένο από το εμβληματικό σλόγκαν της μάρκας «γιατί το αξίζεις».

Από τις 8 Μαΐου έως τις 14 Μαΐου, με ζωντανή αναμετάδοση από τη θρυλική Croisette, φιλοξενήθηκαν επτά shows σε μια εβδομάδα, με καλεσμένες θρυλικές ηθοποιούς-ambassadors της L’Oréal Paris, όπως η Julianne Moore, η Deepika Padukone, η Jane Fonda και η Hellen Mirren, επιδιώκοντας έτσι να τιμήσουν και να δώσουν βήμα και φωνή σε όλες τις γυναίκες που τους παρακολουθούσαν!

Μέσω της ξεχωριστής αυτής δράσης, η L’Oréal Paris δημιούργησε μια επικοινωνιακή και δημόσια πλατφόρμα, ξεκινώντας παράλληλα έναν ανοιχτό διάλογο με το ευρύ κοινό, που ξεπερνά τις λαμπερές στιγμές και το glamorous στοιχείο του κόκκινου χαλιού. Θέλοντας να θέσει πλέον τα δικά του standards για το τι έχει πραγματικά αξία σήμερα, ενθάρρυνε τις γυναίκες παγκοσμίως να ανακαλύψουν την αξία τους. Ήταν αναμφισβήτητα μια στιγμή-ορόσημο για την 71η διοργάνωση του Φεστιβάλ των Καννών, που έφερε σε πρώτο πλάνο όχι μόνο τις τέχνες, αλλά και την ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία.

Οι κυρίες που πήραν τον λόγο μίλησαν για την πορεία τους ως διεθνείς προσωπικότητες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αφήσουν το δικό τους, μοναδικό και ανεξίτηλο σημάδι στην international σκηνή. Έγιναν γνήσια πρότυπα και role-models για κάθε γυναίκα κι ενέπνευσαν με τη δράση τους, συμβάλλοντας στον ευγενή αγώνα οι γυναίκες να αναγνωριστούν επιτέλους ως ισότιμο κι όχι «αδύναμο» φύλο σε κάθε επαγγελματικό χώρο, ώστε να διεκδικήσουν τα αυτονόητα: ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες με οποιονδήποτε άλλον.

The allure of beauty

Η L’Oréal Paris γιορτάζει δύο δεκαετίες παρουσίας στη γαλλική Ριβιέρα, εκεί όπου δημιουργεί τα πιο πολυσυζητημένα beauty looks για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις. Σίγουρα τις εντυπώσεις κέρδισε η καθιερωμένη limited edition και πολυτελέστατη συλλογή που κυκλοφόρησε με αφορμή το Cannes Festival, εμπνευσμένη φέτος από το red carpet, την οποία συνέθεταν δύο υπέροχα κραγιόν –σε κόκκινη και γήινη απόχρωση- και μια εκπληκτική μάσκαρα. Η κλασική αισθητική συνδυάστηκε με τα new beauty trends και το αποτέλεσμα ήταν απλά συναρπαστικό!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι δύο ακόμη Διεθνή Spokespersons της L’Oréal Paris προστέθηκαν στην ολοένα και αυξανόμενη οικογένειά της, κάνοντας το τηλεοπτικό ντεμπούτο τους ως πρόσωπα της μάρκας! Ο λόγος για τη διεθνούς φήμης Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Adjani και την ανερχόμενη Γαλλίδα ηθοποιός Louise Bourgoin που έκλεψαν τις εντυπώσεις με την απίθανη εμφάνισή τους!