Caramel pastry shop στην Καλαμάτα… Γλυκαίνει την καθημερινότητα μας

Το ζαχαροπλαστείο Caramel pastry shop ιδρύθηκε το 2005 στην Καλαμάτα. Από τότε κάθε μέρα γλυκαίνει την καθημερινότητα μας με τις απολαυστικές δημιουργίες του.

Σε έναν φιλικό, ζεστό, μοντέρνο και ανακαινισμένο χώρο το προσωπικό του ζαχαροπλαστείου Caramel προσφέρει ποικίλες, πρωτότυπες, νόστιμες και ποιοτικές γλυκές λιχουδιές κερδίζοντας την ανταπόκριση  και την αγάπη του κοινού.

Αυτό που χαρακτηρίζει το Caramel είναι η φαντασία , η έμπνευση , η δημιουργία πρωτοποριακών, ελαφριών αλλά και ταυτόχρονα πλούσιων γεύσεων, με ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση αλλά και στην ποιότητα των υλικών, αφού χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερης ποιότητας υλικά. Η φιλοσοφία του καταστήματος δίνει προσοχή στις ιδιαίτερες γεύσεις και στην συνεχή ανανέωση των προϊόντων.

Το Caramel συνδυάζει εκπληκτικές γεύσεις, λαχταριστά και πάντα φρέσκα γλυκά, τούρτες της αρεσκείας σας και σούπερ παγωτά σ’ ένα ζεστό περιβάλλον με εξαιρετικό σέρβις, υψηλή ποιότητα και πολυτέλεια.

 

Ντύνει γευστικά τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας , τον γάμο σας, τα βαφτίσια και γενέθλια του παιδιού σας με μοναδικές δημιουργίες που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Και όλα αυτά στις καλύτερες και πιο προσιτές τιμές.

Φωτογραφία του χρήστη Ζαχαροπλαστείο Caramel.

Φωτογραφία του χρήστη Ζαχαροπλαστείο Caramel.

Ζαχαροπλαστείο Caramel στην Καλαμάτα, Βασσιλίσης Όλγας και Βύρωνος 34α

Ώρες λειτουργίας: 8:30 π.μ – 11:00 μ.μ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721020830

Αναζητήστε το και στο Facebook: Ζαχαροπλαστείο Caramel

Φωτογραφίες :

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ