Ανοικτή προσομοίωση Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Μαθηματικά | 12 & 13 Μαΐου στο ξενοδοχείο REX

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου REX θα πραγματοποιηθεί η 1η ανοικτή προσομοίωση πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα των Μαθηματικών με διαγώνισμα προσομοίωσης , ενδιαφέρουσες ομιλίες από μαθηματικούς και συζήτηση γύρω από το πως προσεγγίζουμε εξεταστικά τα Μαθηματικά, πως βγαίνει η βαθμολογία των Πανελλαδικών, πως μοριοδοτούνται οι κλάδοι και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του μαθηματικού Παναγιώτη Νικολόπουλου και του φροντιστηρίου “άπειρο”. Ειδικότερα οι κλάδοι Μαθηματικών, τους οποίους αφορά η εκδήλωση είναι :

  • Μαθηματικά  των ομάδων προσανατολισμού ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΛ (γενικού ενιαίου λυκείου ) και της Δ τάξης του Εσπερινού Λυκείου.
  • Μαθηματικά (Άλγεβρα) για τα Ε.ΠΑ.Λ (επαγγελματικά Λύκεια)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις:

1η φάση (Σάββατο 12/5 15.00 -18.00): διαδικασία του διαγωνίσματος. 

Το διαγώνισμα προσομοίωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/5 15.00 -18.00 μ.μ. Η διαδικασία είναι ανοιχτή για όλους τους μαθητές της 3ης λυκείου.
2η φάση (Κυριακή 13/5 στις 10.30-13.00): Ομιλίες 

Στην δεύτερη φάση της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/5 στις 10.30-13.00 περιλαμβάνονται ομιλίες από καθηγητές μαθηματικών με χρόνια διδακτικής και συγγραφικής εμπειρίας.

Η παραπάνω διαδικασία αφορά όχι μόνο τους διαγωνιζόμενους στις φετινές εξετάσεις αλλά αφορά άμεσα και τους μαθητές της Α και Β Λυκείου που θα ακολουθήσουν την διαδικασία αυτή , καθώς και τους γονείς των μαθητών για την έγκυρη ενημέρωσή τους.

Η παρακολούθηση και των δύο εκδηλώσεων είναι χωρίς καμία επιβάρυνση. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6974106240. Μπορείτε επίσης να βρείτε το φροντιστήριο “άπειρο” και στο facebook.  

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 fmLife fm 88Entermessinia.gr

Φωτογραφία του Νικολόπουλος Παναγιώτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ