Μπορεί ο Τιμολέων Διαμαντής να έγινε γνωστός από τη νίκη του στο MasterChef, ωστόσο, εκτός από το παιχνίδι μαγειρικής, φαίνεται πως έχει επιτυχία και στα προσωπικά του!

Σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο 28χρονος σεφ δεν διστάζει να μιλήσει για το… σουξέ που έχει στο άλλο φύλο, αποκαλύπτοντας αν είναι single ή σε σχέση.

«Προς το τέλος του παιχνιδιού βγήκαμε έξω και είδαμε τι χαμός γίνεται, νομίζω ότι προσπαθώ να κρατιέμαι όσο περισσότερο μπορώ, γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορείς να ξεφύγεις πολύ εύκολα. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η πληροφόρηση και η προσφορά, είτε από δουλειές, είτε από γυναίκες. Γενικά, όμως, είμαι πολύ συγκροτημένος και επιλεκτικός, οπότε δεν αγχώνομαι! Δεν ενθουσιάζομαι, ούτε εντυπωσιάζομαι εύκολα. Οι γυναίκες με πλησιάζουν με όλους τους τρόπους! Νομίζω ότι συμβαίνει σε όλα τα παιδιά που ήμασταν στον διαγωνισμό», αναφέρει.

Και, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπάρχει κάποια στη ζωή του, καταλήγει: «είχα και πριν επιτυχίες, αλλά νομίζω ότι τώρα -και λόγω τηλεόρασης- έχουν γίνει πάρα πολλές, γίνεται χαμός! Έχω τρομάξει με τη δύναμη της τηλεόρασης».