Τα ακριβά τηγανητά αυγά στη Μύκονο και η απάντηση του εστιατορίου

Είναι γνωστό ευρέως ότι η Μύκονος δεν είναι από τα μέρη της Ελλάδας όπου βρίσκει κανείς τις φτηνότερες τιμές. Πρόσφατα το θέμα επανήλθε στη δημοσιότητα, με αφορμή μια απόδειξη από εστιατόριο του νησιού των Ανέμων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόδειξη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, πελάτες του εστιατορίου κλήθηκαν να πληρώσουν το ποσό των 19,80 ευρώ για δύο μερίδες τηγανητά αυγά.

Ο συνολικός λογαριασμός για τα αυγά, μια μερίδα πατάτα φέτα, μια πίτα γύρο κοτόπουλο και δυο αναψυκτικά έφτανε τα 40,80 ευρώ.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, το εστιατόριο απάντησε στην κριτική που δέχτηκε, σημειώνοντας τα εξής: «Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων με αφορμή το κόστος προϊόντος πρωινού, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη τιμή αφορά δύο πλήρεις μερίδες με τα συνοδευτικά τους και όχι μια, όπως εσφαλμένα παρουσιάστηκε από τμήμα του τύπου.

Δεν θα πρέπει να λησμονείται, πως οι τιμές των προϊόντων διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριλαμβάνουν τόσο το υψηλό λειτουργικό κόστος της Μυκόνου ταυτόχρονα με το φορολογικό.

Όλες οι τιμές αναγράφονται στον κατάλογο προϊόντων καθώς και εντός των καταστημάτων.

Θεωρούμε πως η παρερμηνεία δεν έχει κακόβουλο χαρακτήρα. Παρόλα αυτά κάθε παρατήρηση λαμβάνεται σοβαρά υπόψη με γνώμονα την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη γαστρονομικά, ποιοτικά και αισθητικά, της Μυκόνου ως κορυφαίου παγκόσμιου προορισμού».

 

newsbeast

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ