Σχιστό: Τη χτύπησε μέχρι θανάτου γιατί του λέρωσε τα σεντόνια

Ενα απρόοπτο που συνέβη κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σφράγισε με δραματικό τρόπο τη μοίρα μιας 41χρονης άστεγης στο Σχιστό! Οπως φέρεται ότι δήλωσε ο δολοφόνος της, ένας συνταξιούχος υπάλληλος καθαριότητας, ο οποίος ομολόγησε χθες, η άτυχη γυναίκα λέρωσε τα… κλινοσκεπάσματά του, με αποτέλεσμα να θολώσει και να τη γρονθοκοπήσει μέχρι θανάτου!

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το απόγευμα, όταν το άψυχο κορμί της γυναίκας εντοπίστηκε έξω από το τροχόσπιτο του συνταξιούχου υπαλλήλου στον τομέα της καθαριότητας.

Αμεσα σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα προσήχθη ως ύποπτος στο αστυνομικό τμήμα ο 53χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα. Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης, το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε την άστεγη γυναίκα στο τροχόσπιτό του, που είναι εγκατεστημένο στη Βιομηχανική Ζώνη του Σχιστού, και της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε, αλλά τελικά ενέδωσε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πράξης λέρωσε τα καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι του 53χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να εξαγριωθεί και να της καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα.

Στη συνέχεια πέταξε το άψυχο κορμί της 41χρονης δίπλα στο τροχόσπιτο και προσπάθησε να καλύψει πρόχειρα τη σορό, θάβοντάς την κάτω από πέτρες! Ο 53χρονος συνταξιούχος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ