Συγκλονίζει ο αδερφός της 19χρονης: Η άλλη μας αδελφή δεν μπορεί να κάνει παιδί

Με δάκρυα στα μάτια ο αδερφός της 19χρονης κοπέλας που συνελήφθη για τη δολοφονία του νεογέννητου μωρού της, μίλησε στην εκπομπή του Ε «Live News».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα, ότι συνέβη αυτό σε μένα, είναι απίστευτο, μακάρι να γυρνούσα πίσω τον χρόνο. Δεν γνώριζα τίποτα και το έμαθα στα κεντρικά της Αστυνομίας. Δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι η αδερφή μου ήταν έγκυος. Μακάρι να το είχα καταλάβει, δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κατά το παρελθόν μας πήραν τηλέφωνο από τη Λήμνο, μας είπαν ότι έμπλεξε με έναν αλήτη και έπρεπε να κάνει έκτρωση. Κάναμε την έκτρωση. Τώρα έπρεπε να μου το πει, θα βρίσκαμε άκρη. Αν δεν μπορούσαμε να το κρατήσουμε το μωρό θα το δίναμε κάπου. Εκείνη τη μέρα καλέσαμε γιατρό στο σπίτι γιατί η αδερφή μου, μου είπε ότι είχε πόνους στη μέση. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ασθενοφόρο. Τότε δεν είχα καταλάβει τίποτα. Λίγο πριν έρθει ο γιατρός μου είπε ότι της πέρασαν οι πόνοι. Όταν τις δω δεν θα τις ρωτήσω τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην τους λείψει τίποτα. Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι έγινε. Οι δυο τους με έθαψαν ζωντανό πρόσθεσε. Από την άλλη πλευρά ο αδερφός της 19χρονης προχώρησε σε μια αποκάλυψη «βόμβα». Σύμφωνα με τον νεαρό η άλλη του αδερφή δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ