Στη φυλακή ο νταλικέρης που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά τη χθεσινή απολογία του στον 13ο τακτικό ανακριτή ο 64χρονος νταλικέρης, που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό την περασμένη Τετάρτη, όταν το βαρύ όχημα που οδηγούσε πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα.

Ο 64χρονος κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων, όπως διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών από την οποία προήλθε θάνατος, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, σωματική βλάβη από αμέλεια, παράνομη χρήση γνήσιου πιστοποιητικού και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δύο ετών από προηγούμενη παράβαση. Ωστόσο, φέρεται ότι επέμεινε στον ισχυρισμό πως «το τιμόνι… δεν τον άκουσε» (!), όπως είχε υποστηρίξει και προανακριτικά!

«Στουπί» στο μεθύσι

Σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε ότι αν και είχε πιει -και μάλιστα οκτώ φόρες πάνω από το όριο (!)- ένιωθε ότι ήταν σε θέση να οδηγήσει και γι’ αυτό δέχτηκε να αντικαταστήσει συνάδελφό του που είχε κώλυμα, ενώ ο ίδιος δεν ήταν να κάνει δρομολόγιο εκείνη την ημέρα!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον συνήγορό του Πέτρο Μαντούβαλο, ο 64χρονος νταλικέρης φέρεται συντετριμμένος από τον θάνατο των δύο άτυχων οδηγών αλλά και από τον σοβαρό τραυματισμό μιας 34χρονης που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όταν έπεσε πάνω τους η μοιραία νταλίκα.

«Λυπάμαι πολύ για το κακό που προξένησα» φέρεται ότι είπε ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ