Τα τηλεοπτικά νέα είναι ραγδαία τον τελευταίο καιρό, καθώς πρόκειται για περίοδο ανανεώσεων και λήξεων συμβολαίων, με τα κανάλια να είναι σε συνεχή επιφυλακή και τους παρουσιαστές από τη μεριά τους να προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους με τον καλύτερο τρόπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, η Φαίη Σκορδά φαίνεται να έχει δεχθεί προτάσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, πέρα από τον Ant1 με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Σχετικά με τη Δούκισσα Νομικού, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αναλάβει το πρωινό το Σαββατοκύριακου στη ζώνη 10-1, επίσης στο κανάλι του Αμαρουσίου όπου και ανήκει τα τελευταία χρόνια. Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα πρόσωπο, στο οποία θα επενδύσει ο Ant1: Συζητά για την παρουσίαση του παιχνιδιού Ninja Warrior που θα έχει στίβο μάχης και πολύ ακριβό budget, με εντυπωσιακά σκηνικά. Η Μπεκατώρου– Αρναούτογγλου μένουν σταθεροί στις παρουσιάσεις των τηλεπαιχνιδιών Still Standing και The Wall, αλλά δεν αποκλύεται να τους δούμε και σε κάποιον επιπλέον ρόλο. Η όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια μένει επίσης σταθερή στην εκπομπή Ρουκ Ζουκ, της μεσημεριανής ζώνης για την οποία δήλωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω, είναι ένα project που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και εγώ, αλλά και ο κόσμος. Τη νέα χρονιά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω και με διαφορετικούς τρόπους για να το δείτε ανανεωμένο. Πάντα όμως θα είναι χαλαρωτικό παιχνίδι της παρέας που όλοι θα θέλαμε να παίξουμε ακόμη και από το σπίτι». Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας ακόμη δεν έχει κατασταλάξει ποια είναι η εκποπή που θα τον εξέφραζε περισσότερο, αλλά εξετάζει τις προτάσεις που έχει δεχθεί έως τώρα από μέρους του Ant1.

Στον Alpha όλα είναι πιο ήρεμα, με το κανάλι να βρίσκεται σε κλίμα σταθερότητας: Ελένη Μενεγάκη, Χρήστος Φερεντίνος, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Αγγελική Νικολούλη παραμένουν στο σταθμό. Αβέβαιο είναι ωστόσο το μέλλον της Ελένης Τσολάκη, ενώ νικήτρια αποδείχθηκε ξανά η Βίκυ Χατζηβασηλείου που παρά τις δυσκολίες που τΗς τέθηκαν κατάφερε να διατηρήσει το κοινό της, με τη νέα σεζόν να είναι ακόμη άγνωστη η μέρα και ώρα προβολής της εκπομπής της. Η Ελεονώρα Μελέτη θα εισαχθεί επίσης στο δυναμικό του καναλιού με κοινωνική εκπομπή, μία συνεργασία που ο Alpha επιδίωκε εδώ και καιρό.

Στο Star Channel έχει δοθεί έμφαση στα reality και πιο συγκεκριμένα, τα reality ομορφιάς. Tη νέα σεζόν θα δούμε την επαναφορά του Next top Model, υπό την παρουσίαση όπως φαίνεται, και πάλι της Βίκυς Καγιά.

Όσιν αφορά το ΣΚΑΙ, διάφορα είναι τα νέα που ακούγονται γύρω από το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Πρόθεση του καναλιού ήταν να παρουσιάσει το νέο My man can, αλλά εκείνη θα προτιμούσε μία πρωινή εκπομπή. Όσον αφορά το My style rocks, θα το δούμε ξανά αλλά με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε θέση κριτή θα παραμείνει ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ θα δούμε και σε ρόλο-ανατροπή την περσινή νικήτρια, Ραμόνα. Άγνωστο παραμένει και το μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη, του οποίοι οι απαιτήσεις όπως ακούγεται έχουν κουράσει τον Τούρκο παραγωγό.