Για ακόμα μία φορά βρίσκεται στο στόχαστρο ο Kanye West καθώς αποφάσισε να αγοράσει έναντι αδράς αμοιβής και να κάνει εξώφυλλο μία φωτογραφία που δείχνει τα ναρκωτικά της Whitney Houston, η οποία βρέθηκε νεκρή σε μπανιέρα ξενοδοχείου το 2012, από τυχαίο πνιγμό, έχοντας καταναλώσει ουσίες.

Η επίμαχη φωτογραφία είχε τραβηχτεί κρυφά από μέλος της οικογένειας Houston και δημοσιευτεί περίπου έξι χρόνια πριν από το θάνατο της τραγουδίστριας στο περιοδικό National Enquirer και δείχνει το μπάνιο της γεμάτο με ναρκωτικά, φάρμακα και σύνεργα για χρήστη ναρκωτικών.

Την φωτογραφία αυτή επέλεξε ο Kanye ως εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ του ράπερ Pusha Τ., με τίτλο Daytona, στο οποίο είναι παραγωγός. «Νιώθω πως το εξώφυλλο αντιπροσωπεύει ένα οργανωμένο χάος. Η ενέργεια του άλμπουμ είναι λίγο χαοτική, αλλά όλα είναι στη θέση τους. Κοιτάζοντας το εξώφυλλο, είμαι βέβαιος πως οποιοσδήποτε σύχναζε σε αυτό το μπάνιο ή το σημείο, γνώριζε τι ήθελε να βρει και πού ήταν αυτό», δήλωσε ο ράπερ στο Entertainment Weekly.

Μάλιστα, σε άλλη του συνέντευξη, στο The Angie Martinez Show, ο ράπερ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αρχικά το εξώφυλλο ήταν άλλο και ο Kanye το άλλαξε λίγο πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος, αλλά και ότι πλήρωσε για να αποκτήσει τη φωτογραφία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η φωτογραφία κόστισε περίπου 85.000 δολάρια, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο Kanye την αγόρασε από το περιοδικό, ή την αδερφή της τραγουδίστριας, Tina Brown.