Η Παυλίνα Βουλγαράκη κυκλοφόρησε τη νέα της μπαλάντα, «Έλα λίγο πιο κοντά». Στις 11/6 θα βρίσκεται στην Ταράτσα του Φοίβου με τον Φοίβο Δεληβοριά. Μέχρι τότε απαντά στο People ποια είναι η «Τελευταία Φορά Που…»

Ερωτεύτηκες παράφορα;

Το «Love’s a stranger» των Warhaus πριν από ένα μήνα. Πάρκαρα κοντά στην Ακρόπολη –είχα σκοπό να περπατήσω για να καθαρίσει ο νους μου– και το άκουσα τυχαία στο ραδιόφωνο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω shazam κι απογοητεύτηκα, μου είχαν κολλήσει όμως οι στίχοι «You’re so hard to possess, you’re a beautiful mess» και το βρήκα την επόμενη μέρα στο google!

Ένιωσες την ανάγκη να επισκεφτείς ψυχολόγο;

Είχα πάντα έμφυτη κλίση προς τις ανθρωπιστικές επιστήμες: φιλοσοφία, ψυχολογία, ανθρωπολογία, ιστορία και φυσικά την τέχνη. Κάπως έτσι άρχισα να γράφω τραγούδια, να σπουδάζω ψυχολογία και ξεκίνησα αρκετά νωρίς την ψυχοθεραπεία. Όταν ένιωσα ότι αυτή η διαδικασία σταμάτησε να με βοηθάει να εξελιχθώ, μου κίνησαν το ενδιαφέρον πιο εναλλακτικές μορφές ψυχοθεραπείας. Εδώ και οκτώ μήνες κάνω σταθερά ενεργειακή ψυχοθεραπεία κι αισθάνομαι ότι για εμένα λειτουργεί.

Στενοχωρήθηκες με κάτι που γράφτηκε για σένα;

Προσπαθώ να μου υπενθυμίζω ότι δεν είμαι το κέντρο του κόσμου και να μη στενοχωριέμαι με τέτοια πράγματα.

Έκανες μια αλλαγή στη ζωή σου;

Τα τελευταία χρόνια ζούσα στα Εξάρχεια. Με αυτή την περιοχή και με αυτό το σπίτι ήμουν ερωτευμένη. Όταν έφτασε η ώρα να μετακομίσω, πιο ασφαλές μέρος συναισθηματικά μού φάνηκε το Παγκράτι, στο οποίο είχα μείνει ξανά παλιότερα για πολύ λίγο. Ήταν μεγάλη αλλαγή για εμένα να αποχωριστώ τα Εξάρχεια, όμως ευτυχώς τα πάω καλά με τις μεγάλες αλλαγές. Το Παγκράτι έχει έντονη την αίσθηση της γειτονιάς που μου αρέσει, επίσης έναν καλλιτεχνικό αέρα και μου φαίνεται και πιο φωτεινό.

Σκέφτηκες να κάνεις μεταπτυχιακό;

Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι είτε μεταπτυχιακό στη Θεσσαλονίκη για μουσικοθεραπεία είτε στο Πάντειο για εγκληματολογία ή την Ψυχολογία Ρεθύμνου, μόνο επειδή είναι στην Κρήτη, πράγμα που μου φτάνει και μου περισσεύει. Κάτι απ’ όλα θα κάνω σίγουρα, κάτι θα βρω να μου αρέσει. Περιμένω να κατασταλάξω.

Είπες ένα ψέμα;

Στην απάντηση της τρίτης ερώτησης. Μισό ψέμα, όμως.

Έγραψες στο ημερολόγιό σου;

Χθες που μετέφερα στο ημερολόγιο τις αγαπημένες μου λέξεις από την ποιητική συλλογή Η Γυναίκα στο Ασανσέρ της Τασούλας Επτακοίλη.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.