Παρουσίαση του βιβλίου «Οι ρίζες της ανομίας» σήμερα στην “Μπουκαδούρα”

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ των Θανάση Κουραβέλου και Θανάση Πολλάτου «Οι ρίζες της ανομίας», θα παρουσιάσουν σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην «Μπουκαδούρα», το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» και οι εκδόσεις «Αρμός».

Ο Θαν. Πολλάτος γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ερμούπολη της Σύρου. Σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και εκπόνησε με επιτυχία τη διδακτορική του διατριβή με θέμα τη φιλοσοφία του Γάλλου φαινομενολόγου Μωρίς Μερλώ-Ποντύ. Συμμετείχε στη συντακτική ομάδα του περιοδικού Μάγμα (2007-2010), ενώ κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά.

Ο Θαν. Κουραβέλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1976. Σπούδασε Οικονομικά στον Πειραιά. Εξέδωσε τον ανθρωπολογικό τόμο Κοινωνίες μοιράσματος: οι σύγχρονοι απλοί τροφοσυλλέκτες (Πολιτειακές Εκδόσεις, 2009). Επιμελείται τον διαδικτυακό τόπο http://www.politeiako.gr/. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις Ελληνικές Σπουδές και τη θεωρία του φιλελεύθερου πολιτειοκρατισμού.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Παν. Σιαβελής, ο  Βασ. Χάντζος και ο συγγραφέας του βιβλίου Θαν. Κουραβέλος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Μιχ. Δημητρακόπουλος.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ