Ομόφωνα ο Δημήτρης Ανδριανόπουλος γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Μεσσηνία!

Σε Σώμα συγκροτήθηκε κατά την πρώτη της συνεδρίαση η  νέα διορισμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία, παρουσία των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Τάσου Αποστολόπουλου, Τάκη Παπαδόπουλου και Μενέλαου Γερονικολού.

Το όργανο εξέλεξε ομόφωνα κατά τη συνεδρίασή του Γραμματέα της Ν.Ε τον Δημήτρη Ανδριανόπουλο με αναπληρωτή τον Αντώνη Τσώνη. Εκπρόσωπος Τύπου, επικοινωνίας και ΜΜΕ εξελέγη επίσης ομόφωνα ο Γιάννης Λαμπίρης, ενώ έγινε η κατανομή των αρμοδιοτήτων και τέθηκε επί τάπητος ο προσεχής πολιτικός σχεδιασμός.

Αυτή είναι η νέα Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΙΝ.ΑΛ.

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής απαρτίζεται από 5 μέλη από την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ ( Δημήτρης Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Παναγιώτα Παπαδοπούλου, Γιάννης Λαμπίρης και Παναγιώτης Τσελέκης), 2 μέλη από τη μειοψηφία του ΠΑΣΟΚ (Γιάννης Ζουζούνης και Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου), 2 μέλη από το Ποτάμι, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς, 2 μέλη από το ΚΙΔΗΣΟ (Αντώνης Τσώνης και Σταύρος Μούκας), ένα μέλος από το Δίκτυο – Ανανέωση (Στάθης Μακρής) κι ένα μέλος από τη ΔΗΜΑΡ (Κώστας Μέγγος).

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ