Κωνσταντίνος Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση

Δύο μεγάλες συναυλίες με τίτλο “Τη ζωή μου ξετυλίγω” έδωσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο θέατρο Παλλάς. Ο σπουδαίος δημιουργός υποδέχτηκε με τις μουσικές του εκπροσώπους του καλλιτεχνικού αλλά και του πολιτικού κόσμου της χώρας. Στη δεύτερη βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μαΐου έδωσε το παρών και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη.

Το ζευγάρι κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις αλλά δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει με την παρουσία του τον Σταμάτη Σπανουδάκη.

«Είναι, ειλικρινά, μεγάλη η χαρά μου, που, μετά από τόσο καιρό και αρκετά προβλήματα, θα βρεθώ ξανά «μπροστά στον κόσμο». Τώρα, φαίνεται, είναι η στιγμή, που εγώ νωρίτερα περίμενα. Χαίρομαι που θα δω αγαπημένα, αν και «άγνωστα», πρόσωπα, γιατί ξέρω πια τι σημαίνει η μουσική μου για σας, αλλά ξέρετε κι εσείς τι σημαίνει η αγάπη και η υποστήριξή σας, για μένα», τόνισε λίγο πριν τις δύο μαγικές βραδιές ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Μαζί του στο Παλλάς, οι μόνιμοι πια συνεργάτες του:

η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο),

οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Μαρίνος Τριανταφυλλίδης (πλήκτρα) και Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο),

και η μεγάλη τετράφωνη χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα.

tlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ