Τρεις ημέρες μας χωρίζουν από τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει στον… πατέρα της νύφης, που έχει προκαλέσει σκάνδαλο με την στάση του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, όλα άρχισαν όταν ο 73χρονος Thomas Markle παραδέχθηκε ότι «έστησε» παπαράτσι φωτογραφίες, για τις οποίες πληρώθηκε αδρά και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως δεν θα συνοδεύσει την κόρη του στον γάμο, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Το… σήριαλ του πατέρα έχει και συνέχεια, καθώς δήλωσε πως θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά επειδή υπέστη έμφραγμα. Μάλιστα, αν και αρχικά είπε στην ιστοσελίδα TMZ πως ελπίζει να πάρει εξιτήριο και να μεταβεί στο Λονδίνο για τον γάμο, στη συνέχεια ανακάλεσε, λέγοντας πως το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται εκτενώς με την συμπεριφορά του 73χρονου, θέτοντας εύλογα ερωτήματα για τη στάση του. Ο ίδιος, πάντως, αφήνει να εννοηθεί ότι αφορμή για το έμφραγμα στάθηκε… ο γιος του, Thomas Markle Jr., ο οποίος προ ημερών έστειλε επιστολή στον πρίγκιπα Harry με την οποία του ζητά να ακυρώσει τον γάμο, υποστηρίζοντας πως η Meghan θα τον ντροπιάσει.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα αναζητά το άτομο που θα την συνοδεύσει την εκκλησία, με την μητέρα της να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά και ετοιμάζεται να μεταβεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή του Windsor όπου θα περάσει την τελευταία της νύχτα ως ανύπαντρη.