Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε από τη Ρώμη, όπου βρέθηκε με καλεσμένες στο Celebrity Travel τη Σόφη Πασχάλη και τη Βίκυ Κάβουρα και μας δίνει τα τιπς του.

-Aν θέλετε να μείνετε σε ένα πραγματικά ξεχωριστό ξενοδοχείο υπάρχουν δύο εκπληκτικές επιλογές. 1. Το Hotel De ‘RicciJust είναι ένα boutique ξενοδοχείο οκτώ σουϊτών βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στην Piazza Farnese και την εκπληκτικά πολυσύχναστη υπαίθρια αγορά Campo de’ Fiori. 2. Το Hotel de Russie, πάλι, είναι ένα παλάτι του 19ου αιώνα που έχει μετατραπεί σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ακόμα κι αν επιλέξετε να μείνετε κάπου πολύ πιο οικονομικά αξίζει να τα επισκεφτείτε για καφέ ή γλυκό.

-Επιλέξτε από τη λίστα κρασιών του bar-restaurant Giulio Passami L’Olio με υπέροχη 50s ατμόσφαιρα και δοκιμάστε τις σπεσιαλιτέ του.

-Πιείτε έναν εσπρέσο (ή ένα απεριτίφ) στο Café della Pace, κοντά στην Πιάτσα Ναβόνα.

-Αν βρεθείτε στο Πάνθεον, κάντε μια στάση στο Sant’Eustachio Il Caffè – ο καφές του είναι εμπειρία.

-Κάντε οπωσδήποτε μια βόλτα στο Centro Storico, το ιστορικό κέντρο της πόλης που θυμίζει ανοιχτό μουσείο.

-Πάνθεον, Πιάτσα ντι Σπάνια, Πιάτσα Ναβόνα, Βία Βένετο, Πιάτσα Ρεπούμπλικα, Πιάτσα ντελ Πόπολο, Πιάτσα Βενέτσια, Βατικανό αλλά και βόλτα δίπλα στον ποταμό Τίβερη είναι στάσεις που αξίζει να κάνετε. Θα σας μαγέψουν!

-Η Φοντάνα ντι Τρέβι είναι πάντα όμορφη, αλλά αργά τη νύχτα μπορεί να σας κόψει την ανάσα.

-Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα στο λόφο Gianicolo, που προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη.

-Η Galleria Borghese, ένα μουσείο τέχνης 20 δωματίων που στεγάζεται στη Villa Borghese, ένα θεϊκό κτίσμα του 17ου αιώνα μέσα σε ένα από τα ωραιότερα πάρκα που έχετε δει ποτέ, φιλοξενεί αριστουργήματα της ιταλικής τέχνης, όπως γλυπτά του Bernini και τα έργα του Caravaggio.

-Επισκεφτείτε το Centrale Montemartini. Στο παρελθόν ήταν ένας σταθμός ηλεκτροπαραγωγής που χτίστηκε το 1912 και σήμερα περιέχει ελληνικά και ρωμαϊκά γλυπτά από την τεράστια συλλογή των Μουσείων του Καπιτωλίου

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.