Η Ματίνα Ζάρα στο GetGreekMusic: “Μέσα από τα τραγούδια μου βγάζω τον εαυτό μου”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ματίνα Ζάρα στο GetGreekMusic κάνοντας μας να μάθουμε αρκετά πράγματα για εκείνη.

Η Ματίνα Ζάρα στο GetGreekMusic

Τι αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με την μουσική;

Από πάντα με θυμάμαι να ασχολούμαι με τη μουσική. Στα 13 μου πήρα μια κιθάρα και έγραψα το πρώτο μου τραγούδι και στη συνέχεια, μέσα σε ένα χρόνο έγραψα τον πρώτο μου δίσκο που κυκλοφόρησε στον Καναδά. Από εκείνη τη μέρα δεν έχω αφήσει κάτω τη κιθάρα μου. Μέσα από τη μουσική ξέσπασα κιόλας, γιατί μια περίοδο είχα χάσει κάποια δικά μου άτομα και βρήκα εκεί διέξοδο.

Πόσο εύκολο είναι για σένα λόγω μουσικού ύφους να κάνεις καριέρα στην Ελλάδα;

Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αλλά μέχρι στιγμής βλέπω ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό. Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που ακούει και του αρέσει αυτό το μουσικό ύφος. Είμαι τυχερή που έχω άτομα εδώ που με πιστεύουν, όπως έχω την εταιρία μου την Panik Records και φυσικά έχω πίστη στον εαυτό μου. Στην τελική, όλα είναι στο χέρι του κοινού. Για αυτό είμαι ευγνώμων και νιώθω πολύ χαρούμενη και συγκινημένη από την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου.

Θα άλλαζες το στυλ των τραγουδιών σου για περισσότερη δόξα και επιτυχία;

Όχι δεν θα άλλαζα το στυλ των τραγουδιών μου για περισσότερη δόξα και επιτυχία διότι δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που είμαι και αυτό που μου βγαίνει. Μέσα από τα τραγούδια μου βγάζω τον εαυτό μου. Νομίζω αυτό είναι το σημαντικότερο σε έναν καλλιτέχνη.

Τι σε χαροποιεί και τι σε θυμώνει περισσότερο;

Με χαροποιεί πολύ όταν βλέπω ταλαντούχα άτομα να κυνηγάνε τα όνειρα τους και να τα κάνουν πραγματικότητα. Αυτό που με θυμώνει περισσότερο είναι η αχαριστία και το ψέμα.

Η Ματίνα Ζάρα στο GetGreekMusic

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου;

Ο μεγαλύτερος μου θαυμαστής είναι ο πατέρας μου. Από τη πρώτη μέρα είναι δίπλα μου και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω αυτό που κάνω και να κυνηγήσω αυτό που αγαπώ. Είναι όμως και ο μεγαλύτερος μου κριτής. Αν δεν του αρέσει κάτι θα μου το πει χωρίς δεύτερη σκέψη με απόλυτη ειλικρίνεια .

Έχεις σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσεις;

Όχι δεν έχω σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσω. Παλεύω πάντα για αυτά που αγαπώ. Δεν θέλω να έχω απωθημένα στη ζωή μου. Καλύτερα να λέω ότι το προσπάθησα και δεν βγήκε, παρά ότι το παράτησα και δεν έγινε τίποτα.

Τι διαφορά έχει για σένα η ζωή εδώ από τον Καναδά;

Είναι πολύ διαφορετική η ζωή εδώ σε σχέση με τον Καναδά. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορές που δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Αγαπώ και τις δυο χώρες. Μου φαίνονται υπέροχα τα πράγματα εδώ. Μου έλειψε πολύ το κλίμα, η θάλασσα, η κουλτούρα, το φαγητό, η νοοτροπία και οι άνθρωποι στην Ελλάδα.

Η Ματίνα Ζάρα στο GetGreekMusic

Το νέο σου single ονομάζεται “Kiss and tell”. Πες μας λίγα λόγια για αυτό

Το Kiss and Tell ήταν το πιο γρήγορο τραγούδι που έχω γράψει ποτέ. Μου βγήκε σε μια ώρα…στίχοι και μουσική. Είναι ένα από τα πολλά τραγούδια που έγραψα στη Σκιάθο και η ιστορία μιλάει για κάτι που έζησα στο νησί. Περιγράφω από την αρχή μέχρι το τέλος ακριβώς τι έγινε με ένα παιδί που γνώρισα εκεί. Αν κάτσει δηλαδή κάποιος και διαβάσει τους στίχους που έχω γράψει, θα καταλάβει το σκηνικό που έκανε αυτός να με «ρίξει»!

Κάνεις κάποιες εμφανίσεις αυτό το διάστημα;

Αυτό το διάστημα εμφανίζομαι κάθε Κυριακή στο Penarrubia Lounge στον Άλιμο με τους My Excuse.

Επαγγελματικά τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον;

Να περιμένετε καινούργια τραγούδια, live εμφανίσεις, συνεργασίες με καλλιτέχνες που θαυμάζω και πολλές όμορφες εκπλήξεις που ετοιμάζω ήδη με την εταιρία μου. Ενημερώνω τακτικά τα social media μου!

Μια ευχή που θέλεις να δώσεις στους αναγνώστες του GetGreekMusic;

Τους εύχομαι υγεία, αγάπη, και ευτυχία. Να είναι πάντα ο εαυτός τους και να μην αλλάξουν ποτέ για κανέναν. Να κυνηγάνε τα όνειρα τους και να έχουν υπομονή. Πιστεύω είναι σημαντικό να μην παρατάμε αυτό που μας γεμίζει και που αγαπάμε. Όσες πόρτες και αν κλείσουν, θα βρεθεί μια, αργά η γρήγορα που θα ανοίξει!

Η Ματίνα Ζάρα στο GetGreekMusic

Η Ματίνα αυτή την περίοδο εμφανίζεται κάθε Κυριακή στο Penarrubia Lounge στον Άλιμο με τους My Excuse ενώ παράλληλα έχει κυκλοφορήσει το νέο της single και βίντεο κλιπ από την Panik Records με τίτλο “Kiss And Tell“.

Κατέβασέ το

Βρείτε την Matina σε:

Facebook
Instagram
Twitter



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ