ΚΡΙΟΣ

H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τους οικονομικούς σου πόρους και τον τρόπο με τον οποίον κερδίζεις χρήματα. Είναι πιθανό να προκύψει μία νέα συμφωνία η οποία θα σε βοηθήσει σε οικονομικό επίπεδο ή ακόμα και να εκμεταλλευτείς μία δεξιότητα σου προκειμένου να κερδίσεις ένα βοήθημα για το εισόδημά σου και από εκεί. Νέα ξεκινήματα, νέες συμφωνίες και οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα αρκεί να έχεις φροντίσει να μην αφήσεις καμία εκκρεμότητα  στη σχέση με θέματα του παρελθόντος.

Σήμερα  θα αναζητήσεις τα καλά λόγια του/της συντρόφου σου διαφορετικά θα είναι δύσκολο να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε κάνει να αναθεωρήσεις αυτά που πίστευες για τις σχέσεις μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή και να βελτιώσεις σχέσεις και συνεργασίες. Για να γίνουν αυτά θα πρέπει να είσαι ανοιχτός/η σε αλλαγές, καθώς γεγονότα και καταστάσεις που έχουν παγιωθεί στη ζωή σου θα αποτελέσουν βαρίδι στα πόδια σου. Προχώρησε με σύνεση στους στόχους σου και να θυμάσαι πως οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα θα  έχει ένα σταθερό αποτέλεσμα που δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει, για αυτό να είσαι προσεκτικός/η και όχι παρορμητικός/η.

Σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει από κοινού προκειμένου να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα και να κρατήσετε τη ρουτίνα μακριά από τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να νιώσεις πως βρήκες κάποιον που σε καλύπτει σχεδόν απόλυτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω προκειμένου να παρατηρήσεις από απόσταση ζητήματα που σε απασχολούν. Η ενέργεια που θα χρειαστείς για να τροφοδοτήσεις τις σκέψεις, τις ανησυχίες και ενδεχομένως τις λύσεις που θα σου έρθουν στο μυαλό θα σε κάνει να νιώσεις πως έχεις επειγόντως ανάγκη από ξεκούραση.  Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να ασχοληθείς μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και να δώσεις τον οργανισμό σου το χρόνο να ξεκουραστεί καθώς και μόνο οι σκέψεις θα είναι αρκετές για να τον κουράσουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία νέα αρχή στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου μακριά από λάθη του παρελθόντος που είχαν συμβεί και από την πλευρά σου και από τη δική του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ανησυχία εκ μέρους σου  αν ξεκινήσεις να τη συγκρίνεις με καταστάσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις ξεκινώντας τις αλλαγές από τους ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να έχεις ήδη σκεφτεί κάποιες «προσθαφαιρέσεις» στους ανθρώπους που θεωρείς φίλους σου και σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις το ξεκαθάρισμα που επιθυμείς. Φρόντισε αυτό το ξεκαθάρισμα να είναι προϊόν  λογικής και όχι εγωιστικής σκέψης αν δεν θέλεις να πληρώσεις το τίμημα για μια λάθος απόφαση. Νέα πρόσωπα ενδέχεται να μπουν στη ζωή σου σήμερα και μάλιστα  έχουν έρθει για να μείνουν.

Σήμερα  είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με κάτι συλλογικό όπως είναι μία εργασία για εθελοντικό σκοπό μαζί με τον/η σύντροφό σου, καθώς οι κοινοί στόχοι θα σας κάνουν να νιώσετε πραγματική ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα έρθει για να σου αποδείξει πως ο έρωτας περνά πρώτα από τη φιλία.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία να τολμήσεις ένα νέο ξεκίνημα την εργασία σου η μία αλλαγή στην καριέρα σου. Είναι πιθανόν να μην δρομολογήσεις εσύ τις εξελίξεις αλλά εκείνες να έρθουν να σε βρουν. Μία μετακίνηση από το πόστο που έχεις στη δουλειά σου σε ένα άλλο, μία προαγωγή, μία επιβράβευση για κάτι που έχεις κάνει είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή  ημέρα προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα και με εκπλήξεις που αφορούν την καριέρα, τη φήμη και την αναγνώριση σου.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να  περιοριστείς μόνο στο να σκεφτείς τον/τη σύντροφό σου καθώς τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ή πρόσφατη επαγγελματική γνωριμία έχει μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί σε σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να κάνεις ένα μεταπτυχιακό ή να αποκτήσεις ένα διαφορετικό πτυχίο, σε κάθε περίπτωση όμως οι αποφάσεις σου θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο ταξίδι το καλοκαίρι -ενδεχομένως ένα ταξίδι στο εξωτερικό- το οποίο σκέφτεσαι καιρό. Κράτησε προσεκτικά γνώσεις και πληροφορίες που θα αποκομίσεις σήμερα καθώς θα σου χρειαστούν στο προσεχές μέλλον.

Σήμερα χρειάζεται να κάνεις μία «επανεκκίνηση» με τον/τη σύντροφό σου και για να το επιτύχεις αυτό μη διστάσεις να του κάνεις μία έκπληξη όπως ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε εκπλήξει με τις γνώσεις της  και οι απόψεις της θα σε βρουν σύμφωνο/η.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σου φέρει ένα ξαφνικό ζήτημα στο προσκήνιο το οποίο θα σου αποφέρει οικονομικά κέρδη. Σε γενικές γραμμές καλό θα ήταν να δεις οικονομικά ζητήματα σήμερα καθώς και τον τρόπο που μπορείς να τα διευθετήσεις καθώς μπορεί να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι πιθανόν να σου έρθει μία πρόταση για δουλειά από μία επιχείρηση ή να παρατηρήσεις πως κάποιοι άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις κάποια οικονομικά  θέματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Σε κάθε περίπτωση η μέρα υπόσχεται εκπλήξεις οι οποίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πώς ήρθε η εποχή για νέα ξεκινήματα.

Σήμερα θα είσαι αρκετά ερωτικός/η με τον/η σύντροφό σου και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για τη σχέση και την ψυχολογία σας καθώς χρειάζεστε μια ανανέωση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση πάθους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως οι συνεργασίες σου χρειάζονται μερικές «προσθαφαιρέσεις» ή πως η σχέση με τον/τη σύντροφό σου χρειάζεται μία τονωτική ένεση. Πάρε πρωτοβουλίες προκειμένου να κατορθώσεις τις πολυπόθητες αλλαγές που έχεις κατά νου αλλά φρόντισε να έχεις επεξεργαστεί σωστά τους στόχους σου και τα δεδομένα που έχεις μέχρι στιγμής. Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία ή ακόμα και μία νέα αισθηματική σχέση η οποία θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα.

Σήμερα προσπάθησε συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου τυχόν αλλαγές που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να μην πέσετε στην παγίδα της ρουτίνας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ανατρέψει το πρόγραμμα που είχες στο μυαλό σου σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να συνειδητοποιήσεις πως η καθημερινότητά σου χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν από την αλλαγή δουλειάς αλλά και κάτι πιο ήπιο όπως είναι η αλλαγή σε μία συνήθεια ρουτίνας η οποία δεν σου κάνει καλό. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα  γυμναστικής που θα ωφελήσει την υγεία σου ή πάρε την απόφαση να κόψεις μία βλαβερή συνήθεια που έχει καιρό. Αυτό που χρειάζεται είναι να θυμάσαι πως η μέρα θα φέρει γεγονότα  από τα οποία με κάποιο τρόπο θα βρεθείς ωφελημένος/η.

Σήμερα  είναι μία καλή μέρα είτε για να παρακινήσεις είτε για να σε παρακινήσει το ταίρι σου και τελικά να ξεκινήσετε εκείνο το γυμναστήριο που λέγατε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να κάνει την εμφάνισή της πρώτα στο εργασιακό σου περιβάλλον και μετά να μπει στην καρδιά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βοηθήσει να διασκεδάσεις και μάλιστα χωρίς να έχεις τύψεις πως αφήνεις τις δουλειές σου! Η αλήθεια είναι πως η μέρα σήμερα δεν θα πάει όπως την έχεις προγραμματίσει αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς το πιο πιθανό είναι οι αλλαγές που θα υπάρξουν να είναι ακόμα καλύτερες από το πρόγραμμα. Ο ενθουσιασμός, η ανάγκη σου να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να ασχοληθείς με νέα πράγματα όπως ένα νέο χόμπι θα είναι τα «θέλω» σου αυτή την ημέρα. Να ξέρεις πως ευνοείσαι για να τα πετύχεις!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα κάνει κάτι το οποίο θα σου αποκαλύψει μία νέα πτυχή του εαυτού του πιο «ξεχωριστή» που θα σου αρέσει πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να είναι ο νέος σου έρωτας και η επόμενή σου σχέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες απαιτούν να τις διευθετήσεις. Η αλήθεια είναι πως ίσως να φανταζόσουν πιο φαντασμαγορική την ημέρα όμως η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους θα σε βοηθήσει να νιώσεις συναισθηματικά γεμάτος/η και αυτό θα είναι το δώρο της. Αυτό που χρειάζεται είναι να τολμήσεις να κάνεις την αρχή προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα τα οποία ξέρεις πως υφίσταται αλλά μέχρι τώρα τα άφηνες σε δεύτερη μοίρα. Αλλαγές στο σπίτι, εργασίες που σχετίζονται με αυτό ακόμα και μία αλλαγή κατοικίας είναι πιθανά σενάρια για το επόμενο διάστημα, τα οποία θα ξεκινήσουν από σήμερα.

Σήμερα είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα εκπλήξει και εκείνον/η και τους γύρω σας! Αν είσαι ελεύθερος/η,  ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή προϋποθέτει να έχεις κλείσει τα ζητήματα του παρελθόντος και αν το έχεις κάνει τότε ετοιμάσου να το υποδεχτείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη  που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο τη σχέση σου με τα αδέρφια/ ξαδέλφια και τους λοιπούς ανθρώπους που απαρτίζουν το στενό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να  προκύψουν συζητήσεις κατά τις επαφές σου με αυτούς οι οποίες θα σε κάνουν να προσπαθήσεις να τους αλλάξεις γνώμη σχετικά με τις απόψεις τους που θα πέσουν πάνω στο τραπέζι. Να θυμάσαι πως  τελικά είναι πιθανόν εσύ να αλλάξεις γνώμη και απόψεις για κάποιο ζήτημα και αυτό θα είναι πολύ καλό καθώς θα σε βοηθήσει να σκεφτείς διαφορετικά. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο ζητήματα που σχετίζονται με αυτό και νέα ξεκινήματα ευνοούνται σήμερα.

Αν θέλεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου προσπάθησε να ξεκινήσεις μία συζήτηση  από την οποία θα μπορέσετε να ανταλλάξετε πληροφορίες και γνώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος ο οποίος βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον θα βρει ευκαιρία να σε πλησιάσει και να σου δείξει τα συναισθήματα του.

Πηγή e-zwdia.gr