Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στις Κάννες για το φεστιβάλ κινηματογράφου και, μεταξύ άλλων, συνάντησε την Jane Fonda, από την οποία πήρε συνέντευξη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η παρουσιάστρια και η ηθοποιός ήρθαν τετ α τετ στη γαλλική Ριβιέρα καθώς αμφότερες είναι εκ των Global Brand Ambassadors της L’ Oréal Paris και οι φωτογραφίες τους δημοσιεύονται στο περιοδικό Down Town.

«Αυτές τις φωτογραφίες της βγάλαμε εκείνη την ώρα. Λέω “μπορώ να βγάλω μία φωτογραφία;”. Eίναι από το κινητό μου! Δείτε την γυναίκα αυτή, την καταπληκτική! Τι να σας πω; Είναι ο πιο νέος, απίστευτος άνθρωπος που γνώρισα στο λίγο που κάθισα να τα πούμε», είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Ελένη.

Δίνοντας «πάσα» για το βίντεο με τη συνέντευξη, περιέγραψε ότι στις Κάννες έβρεχε καταρρακτωδώς από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και στη συνέχεια ο καιρός έφτιαχνε.

Στη συνέντευξή της, η 80χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε στις Ελληνίδες συμβουλές ομορφιάς, ενώ, μιλώντας για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας ανέφερε «μείνετε δυνατές και αντισταθείτε στους τυράννους. Μείνετε ενωμένοι και οργανωθείτε. Έχετε ήδη πετύχει πολλά επειδή μένετε ενωμένοι και λέγοντας αυτό… σε εκείνες τις τράπεζες και σε όλους εκείνους με τα χρήματα που σας λένε ότι πρέπει να υποστείτε στερήσεις για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Θα καλυτερέψουν γι’ αυτούς αλλά όχι για τον μέσο πολίτη. Επομένως, παλέψτε! Παλέψτε!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν η παρουσιάστρια και η ηθοποιός: