Δανάη Μπάρκα | Η κόρη της Βίκυ Σταυροπούλου ακολουθεί τα “χνάρια” της

Η Δανάη Μπάρκα είναι  η κόρη της Βίκυ Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη που ακολουθεί επαγγελματικά τα “χνάρια” τους και μάλιστα οι γονείς της, έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα της αγαπημένης τους κόρης.

Με την ίδια αγάπη μιλά η Δανάη Μπάρκα τόσο για τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου όσο και για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, που τη μεγάλωσαν εμφυσώντας της αυτό το πάθος για το θέατρο. Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε:

 «Μεγάλωσα με δύο ανθρώπους που αγαπούσαν αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό ένα παιδί να βλέπει πως οι γονείς του, ή έστω οι άνθρωποι που το μεγαλώνουν, είναι ευτυχισμένοι με τη δουλειά τους. Μεγάλωσα με ανθρώπους που βοήθησαν τη φαντασία μου να οργιάσει, μιας και δεν με καλούπωσαν στα θέλω τους. Νομίζω πως η σημαντικότερη συμβουλή που μου έχουν δώσει είναι να  μη χάνω τον στόχο μου και να δουλεύω καθημερινά γι’ αυτό που θέλω να πετύχω, χωρίς τίποτα να με αποσπά.»
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η μαμά μου ήρθε στην πρεμιέρα (σ.σ. του μονόλογου «Ουρανία» όπου πρωταγωνιστεί) και με είδε. Δεν είπε πολλά, αλλά έδειξε με δάκρυα τα συναισθήματά της».

Η Δανάη Μπάρκα μιλά για τα επόμενα βήματα!

Η Δανάη Μπάρκα, την επόμενη σεζόν, θα συμπράξει στην παράσταση «Μάγισσες της Σμύρνης», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. «Τον χειμώνα θα είμαι στις “Μάγισσες της Σμύρνης”, οπότε η μαγεία συνεχίζεται στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα συνεργαστώ με τον Σταμάτη Φασουλή. Μια τέτοια συνεργασία μόνο μπροστά μπορεί να σε πάει», καταλήγει μιλώντας στη Real.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ